19 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 26 Ocak 2021

Bayındır Belediyesi Ödüllü Resim Yarışması 2021

İzmir Bayındır Belediyesi, kuruluşunun 150. yılına özel olarak, ilköğretim öğrencileri yarışacağı ödüllü resim yarışması düzenliyor. Son başvuru tarihi 15 Şubat 2021.

Bayındır Belediyesi kuruluşunun 150. yılında ilköğretim öğrencilerine yönelik resim yarışması düzenliyor. İlköğretim 1, 2, 3 ve 4. sınıflar ile İlköğretim 5, 6, 7 ve 8. sınıflar için iki ayrı kategoride düzenlenen “Hayalimdeki Bayındır” konulu yarışmada her kategorinin birincilerine bisiklet, ikincilerine tablet ve üçüncülerine kablosuz kulaklık ödülü verilecek.

Ayrıca her katılımcı eğitim seti alacak. Öğrenciler başvurularını www.bayindir.bel.tr adresindeki başvuru formunu doldurduktan sonra Bayındır Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü‘ne yapabilecek. Son başvuru tarihi 15 Şubat

Bayındır Resim Yarışması Başvuru Formu için tıklayınız

KATILIM KOŞULLARI

  1. Yarışma Bayındır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı tüm İlköğretim öğrencilerine yönelik olarak düzenlenmiştir.
  2. Her katılımcı, yarışmaya daha önce sergilenmemiş ya da ödül almamış, özgün 1 (bir) resimle katılabilir.
  3. Resimler 35 cm x 50 cm ölçülerinde olmalıdır. Resmin ön yüzünde hiçbir yazı, imza ve ibare olmamalıdır. Yarışmaya katılan her öğrencinin eseri ile beraber şartname ekinde sunulan başvuru formu mutlaka olacaktır.
  4. Teknik serbesttir. (Pastel boya, kuru boya, guvaş boya, suluboya kullanılabilir.) Fotokopi ya da dijital ortamda hazırlanan resimler yarışmaya kabul edilmeyecektir.
  5. Yarışmaya katılacak eserler, yarışma konusuna uygun olarak üretilmiş olmalıdır. Belirtilen koşullara uymayan eserler değerlendirmeye alınmayacaktır.
  6. Yarışmaya katılacak eser, 15.02.2021 tarihi mesai bitimine kadar Bayındır Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne elden teslim edilecektir.
  7. Yarışmaya katılacak olan eserlerin değerlendirilmesi 16.02.2021 günü Bayındır Belediyesi’nde toplanacak olan komisyon tarafından yapılacaktır.
  8. Değerlendirme sonrası eserleri ile ilk üçe giren katılımcılara Bayındır Belediyesi tarafından ödül dağıtımı gerçekleştirilecektir.
  9. Yarışmada ödül alan eserlerin tüm kullanım hakları Bayındır Belediyesi’ne aittir. Bayındır Belediyesi, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun ilgili maddelerinde belirtilen şekilde yarışmada ödül alan eserlerin; işleme, çoğaltma, yayma, temsil, işaret, ses veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma iletim hakkının yanı sıra sergilemek ve ödül alan eserlerin başka kamu kurumlarına devretmek üzere herhangi bir bedel ödemeksizin sahip olacaktır.

Ödüller:
Her kategoride;
Birinciye: Bisiklet
İkinciye: Tablet
Üçüncüye: Kablosuz kulaklık
Ayrıca her katılımcıya eğitim seti verilecektir.

Sonuçlar 16 Şubat 2021 tarihinde açıklanacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir