19 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 26 Ocak 2021

Harry Potter dizisi çıkacak mı? Ne zaman çıkacak?

Harry Potter dizisi mi geliyor? Harry Potter Dizi mi oluyor? Harry Potter Warner Bros dizisi, Harry Potter HBO Max dizisi, Harry Potter ne zaman çıkar? Harry Potter evreni dizisi konusu ne? Dizi iptal mi edildi?

Tüm dünyada en çok satan kitap serisinden biri olan ve en çok izlenen film serilerinden biri olan Harry Potter hakkında ilginç bir haber geldi. Hollywood Reporter sitesinde yayımlanan haberde, HBO Max’ın Warner Bros ile Harry Potter dizisi çekme konusunda görüştüğü iddia edildi. Bu iddia büyük yankı buldu ve internette en çok arananlardan biri oldu. Peki olayın aslı ne?

Harry Potter Dizisi Hakkında?

Harry Potter serisi çocuk veya yetişkin pek çok okurun hayran olduğu bir yapım. Öyle ki her oyun, kitap, film veya dizi haberinde yer yerinden oynayabiliyor. Harry Potter’ın 7 sayılık kitap serisinin çıkmasının ardından şimdiye kadar 2 spin-off film, 1 tiyatro oyunu ve 17 video oyunu çıkmış durumda. Bunların yanı sıra Fantastik Canavarlar’ın devam filmi yolda ve Hogwarts Legacy isimli çok beklenen bir oyun daha hazırlanmakta.

Bütün bu eserlerin arasında dizi çekileceği iddiası hemen hemen her sene yapılıyor. Özellikle 2018 yılında Netflix’in “James Potter ve Çapulcular” dizisi çıkaracağı söylentileri uzun bir süre gündem olmuştu. Yeni çıkan dizi haberi ise hayranları her zaman ki gibi heyecanlandırdı. Çünkü hayranlar Harry Potter’ın yeteri kadar anlatılmadığından şikayetçi.

Harry Potter Hayranları Ne İstiyor?

Harry Potter hayranlarının en çok istediği şeylerden biri, gelecek dizinin kitaplara uygun olması. Gösterime giren filmler sevilse de filmler de yeteri kadar şey anlatılmıyor ya da kitaptaki etkiyi vermiyor. Oysa kitaplara uygun uzun bir dizi çıkabilir. Diğer istenen şey ise diğer karakterleri anlatan diziler çekilmesi. Mesela Hogwarts büyücülük okulunu kuran 4 kişi hakkında filmlerde neredeyse hiçbir şeyden bahsedilmiyor. Böyle güçlü büyücülerin hikayeleri başarılı olabilir.

İşte o Haber!

Peki Dizi Çıkacak Mı?

Hollywood Reporter haberine göre HBO Max ve Warner Bros yetkilileri Harry Potter dizisi için görüşüyorlar. Ancak HBO Max ve Warner Bros yetkilileri böyle bir dizinin yapımının şu anda gündemde olmadığını belirttiler. Yetkililerin bu açıklamasının ise kaliteli bir senaryoda anlaşılana kadar bunu bildirmek istememeleri olabilir. Yine aynı haberde ise 2025 yılında dizinin çıkabileceği açıklaması bulunuyor.

One thought on “Harry Potter dizisi çıkacak mı? Ne zaman çıkacak?

  • Gizli büyü

    Neden harry potter dizisi tekrar yakın zamanda çıkmıyor ben hayranıyım ve artık farklı bölümlerinde çıksın istiyorum

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir