26 Nisan 2024
Son Guncelleme Tarihi: 17 Nisan 2021

Konuşanlar Amine Yabaş Kimdir? Instagram Hesabı

Dijital dizi film platformu Exxen’de bu hafta 17.bölümü yayınlanan Hasan Can Kaya ile Konuşanlar programında Amine Yabaş dikkatleri çekti. Peki Bartender (barmen, barmaid) Amine Yabaş Kimdir?, Amine Yabaş instagram, youtube, twitter adresi nedir?, Amine Yabaş kaç yaşında, Ne iş yapıyor, nerede yaşıyor?, Konuşanlar dövmeli kız kimdir? işte tüm detaylar burada.

Youtube platformunda yayınladığı Konuşanlar programı ile kısa bir sürede üne kavuşan Hasan Can Kaya, Exxen platformunda da başarısını sürdürüyor. Exxen’de en çok izlenen programlarının arasında yer alan Konuşanlar programının bu hafta 2.sezon 17.bölümü yayınlandı. Programın bu bölümünde Havva, İrem, İrem, Mehmet, Ozan ve Alihan ile sahnede sohbet eden Hasan Can Kaya Konuşanlar programı yine herkes çok güldürmeyi başardı.

Programda sahnede yer almasa da programın ortalarında seyirci olarak konuşan Amine Yabaş merak edildi. Amine Yabaş ile ilgili arama motorları üzerinden çeşitli aramalar yapılmaktadır. Peki Amine Yabaş kimdir?

Konuşanlar Amine Yabaş Kimdir?

Konuşanlar programının 17.bölümüne katılan Amine Yabaş, 28 yaşında İstanbul’da yaşamaktadır. Bartender (Barmaid) olarak çalışmaktadır. Kol ve boyun dövmesi ile dikkat çekmektedir. Programda kendisini sosyal ilişkilileri kuuvetli bir insan olarak tanıtan Amine Yabaş, dominant duruşu ile bardaki erkeklerin kendisine yaklaşamadığını söylüyor. Ekonomik anlamda özgür bir kadın olan Amine Yabaş, ilişkilerde duygusal ve romantik bir kadın olduğunu da belirtiyor. Kendisinin yalnız yaşadığını ve erkek arkadaşlarının bir süre sonra yanına taşındığını anlatıyor. Bir ilişkisinde erkek arkadaşına doğum günü için Beşiktaş maçına VİP loca’dan bilet alarak sürpriz yapan Amine Yabaş, kendi doğum gününde ise erkek arkadaşının elinde küçük bir pasta ile kutladığını söyledi.

Yemek , Kokteyl ve Tasarım alanında bilgi ve birikimlerini paylaştığı bir youtube kanalı da bulunuyor. Amine Yabaş’ın instagram hesabında 20.000’i aşkın takipçisi bulunmaktadır. Yabaş twitter’ı da aktif olarak kullanmaktadır.

Amine Yabaş Sosyal Medya Hesapları

Yotube Kanalı: https://www.youtube.com/channel/UC-BIPl-U8UHy_Hr7bZL5yiA/

Twitter : https://twitter.com/rusmafyasi

Instagram : https://www.instagram.com/rusmafyasi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir