29 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 7 Ocak 2022

Konya Sosyal Yardım Başvuru Talep Formu 2022

Konya Büyükşehir Belediyesi, pandemi nedeniyle zorda olan vatandaşlar için 2. destek paketini açıkladı. Peki başvuru nasıl yapılır?, Başvuru şartları nelerdir?, Konya esnafa destek başvuru, 50 milyon lira yardım paketi başvuru, Konya Sosyal Kart başvuru nereden yapılır?, Konya Nakit yardımı başvurusu için detaylar yazımızda.

Konya Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle zor zamanlar geçiren vatandaşlara yardım etmek amacıyla 2. büyük destek paketini açıkladı. Açıklanan pakete göre Konyalı vatandaşlara 50 milyon lira yardım yapılacak. Başvurular internet üzerinden online alınmaya başlandı.

Destek paketi kapsamında Konya ili içerisinde zor günler geçiren 10 bin esnafa bin liralık destek verilecek. Konya’da ben zordayım, sıkıntıdayım, yardıma ihtiyacım var diyen tüm İhtiyaç sahibi vatandaşlar ise online olarak başvuru yaparak desteklerden faydalanabilecek. Başvurular sonucunda destek almaya hak kazanan kişilere yardımlar Sosyal Kart olarak ulaşacak.

Başvuru Şartları

  • Sosyal Yardımlardan pandemi nedeniyle tam kapanma tedbirleri kapsamında yardım ihtiyacı doğan Konya’da ikamet eden kişiler faydalanabilecektir.
  • Başvuru sahibinin 18 yaşından büyük olması gerekmektedir.
  • Başvuru sahibinin resmi ikametgah adresi Konya’da olmalıdır.
  • Aynı haneden bir kişinin başvurusu kabul edilecektir.
  • Yardımlar nakdi olarak değil Sosyal Kart olarak verilecektir.

Konya Sosyal Yardım Destek Paketi Başvuru Nasıl Yapılır?

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin açıkladığı destek paketine başvurular başladı. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar https://sosyalyardim.konya.bel.tr/form/yardim adresine tıklayarak başvurularını gerçekleştirebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir