16 Nisan 2024
Son Guncelleme Tarihi: 6 Şubat 2022

Ölü Ozanlar Derneği Tiyatro Oyunu – İzmir 2022

İzmir Bornova Ölü Ozanlar Derneği oyunu ne zaman, nerede, saat kaçta, bilet fiyatları, indirimli fırsat bileti satın al, Bornova Kültür ve Sanat Merkezi, Hakan Altıner, İzmir Devlet Tiyatrosu Bozkurt Kuruç Sahnesi, İzmir Tiyatro Fırsatları için detaylar burada.

Ölü Ozanlar Derneği tiyatro oyunu 17 – 18 Şubat 2022 tarihlerinde İzmir Bornova Kültür ve Sanat Merkezinde sahnelenecek.

Oyun Hakkında

Oyuncular

Edebiyat Öğretmeni John Keating: Hakan Altıner

Diğer Roller: Tayfun Yılmaz, M. Sadi Özen, Efe Yeşilay, Can Türkdoğan, Metin Hasgül, Mekin Sezer, Berkay Şanveren, Emre Çoldur, Enes Daniş, Onur Yaldız, Alev Sezer, Gökhan Dost, İrem Uğural, Kübra Madak

Oyun yönetmeni: Hakan Altıner

Yönetmen yardımcısı: Damla Cercisoğlu

Dekor ve kostüm tasarımı: Tülin Pural

Ses tasarımcısı: Akın Dirgen

Işık tasarımcısı: Özgür Kaan Pural

Oyunun Konusu

Ergenlik çağındaki birkaç gencin aşırı disiplinli bir yatılı okulda geçen bu hikayesinde, okul ve aileler tarafından üstlerine yüklenen başarılı olma sorumluluğu, ailelerinin onlar için seçtiği geleceği yaşamakla kendi istediklerini yapabilmenin önündeki engeller ve bunlarla başa çıkma yöntemleri anlatılıyor. Okula yeni atanan John keatıng, önlerine yeni bakış açıları sunarak, şiir dünyasına girmelerini, günü en iyi şekilde değerlendirebilmeleri ve Walt Whitman’ın dediği gibi hayata “kendi dizeleri ile katılabilmeleri” için farkındalıklarını artırmaya çalışmaktadır.

Ölü Ozanlar Derneği, N.H. Kleinbaum’un roman olarak yazdığı ve Gökçe Biçer tarafından tiyatro oyunu haline getirilen bir klasik eserdir.

Ölü Ozanlar Derneği Tiyatro Oyunu

Tarih: 17 – 18 Şubat 2022

Yer: Bornova Kültür Sanat Merkezi Bozkurt Kuruç Sahnesi – İzmir

Saat: 20.30

Bilet Fiyatları: 145 TL yerine 102 TL

BİLET SATIN AL


İzmir ve Ege Bölgesindeki Yeni Etkinliklerden Haberdar Olmak İçin TELEGRAM Kanalımıza Katılın.

https://t.me/egeetkinlikcom

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir