26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 19 Aralık 2023

BİM 2000 TL Yardım Kartı Dağıtımı Detayları 2024

Türkiye en büyük market zincirlerinden BİM üzerinden 2000 TL alışveriş yapabilirsiniz. Ege Etkinlik BİM Yardım kartı almak isteyen ailelere ve depremzedelere kart dağıtımı süreci başvuru şartları 2024, Bim Hediye Kartı başvurusu formu ile ilgili tüm detaylar EgeEtkinlik.com da.

2000 TL değerindeki BİM marketlerde geçerli hediye kartı dağıtılacak. Dağıtımlar randevu sistemi ile veriliyor.

Ülkemizde meydana gelen ve 10 şehrimizde büyük yıkıma neden olan deprem felaketinden sonra dünyanın bir çok bölgesinden yardımlar gelmeye devam ediyor. Yardımlarına hala devam eden Tayvan merkezli bir iyilik vakfı Türkiye temsilciliği önderliğinde 40.000 aileye 2 bin TL değerindeki yardım kartlarını teslim edecek. Şimdiye kadar 10.000 kişiye dağıtılan BİM alışveriş kartlarını 30.000 kişiye daha dağıtacak.

Tayvan merkezli Tzu Chi İyilik Vakfından BİM alışveriş kartı almak isteyen vatandaşlar, randevu oluşturması gerekiyor. Randevu oluşturduktan sonra telefonunuza gelen mesaj ile dağıtım bölgesine giderek 2000 TL değerindeki yardım kartınızı alabilirsiniz.

BİM 2000 TL Yardım Kartı Nasıl Alınır?

BİM 2000 TL yardım kartı almak isteyen aileler, deprem nedeniyle etkilenen 10 ilde ikamet ediyor olması gerekmektedir. Depremden etkilenen tüm vatandaşlara yardım yapılacak. Hediye kartı almak için vatandaşlar sadece randevu oluşturması gerekiyor.

BİM 2000 TL Hediye Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

BİM 2000 TL Hediye kartı almak isteyen vatandaşlar,  [email protected] adresine mail atması veya 0534 064 35 54 numarasına mesaj atarak randevu talep etmesi gerekiyor. Randevu oluşturduktan sonra telefonunuza vakıftan mesaj gelecek. Size gün ve saat verecekler. Dağıtım yeri de mesaj da söylenecek. Dağıtım yerine gittiğinizde telefonunuza gelen mesajı göstererek BİM yardım kartınızı alabilirsiniz.

BİM Hediye Kartı Kullanım Süresi

BİM Hediye Kartlarının süresi 1 yıl geçerlidir. 1 yıl içerisinde parça parça alışveriş yapabilirsiniz. Vatandaşlar sadece BİM marketleri üzerinden alışveriş yapabilir.

BİM Hediye Kartı Bakiye Sorgulama

BİM hediye kartını alarak alışveriş yapan vatandaşlar kartlarında kalan bakiyeyi sorgulama yaptırarak öğrenebilirler. Sorgulama yapmak için BİM marketlerinde çalışan kasiyer görevlisine bakiyenizi öğrenmek istediğinizi söylediğinizde size yardım olacaktır. Bu şekilde kartınızda ne kadar para kalmış öğrenebilirsiniz.

Tzu Chi Vakfı Kimdir?

Tayvandlı merkezli yardım vakfı olan Tzu Chi Vakfı, bağışçılarından topladığı fonları dünyanın dört bir tarafına ulaştırıyor. İnsanlar arasında ayrım yapmadan insan onurunu en üst kriter olarak benimseyen, bağışın yapıldığı andan ihtiyaç sahiplerine ulaştığı ana kadar olan süreci hem yasal hem de etik olarak planlayan ve hayrın gerçekleşmesini sağlayan bir insani yardım kuruluşudur. 6 Şubat 2023 tarihi itibariyle ülkemizde gerçekleşen deprem sonrası bölgeye gelen vakıf, 35.000 fazla depremzedeye BİM Kartı dağıtmıştır.

Dünyanın çeşitli bölgelerinde temsilcilikleri bulunan vakfın Türkiye temsilciliği ise İstanbul’dadır. Tzu Chi vakfı nakdi yardım, eğitim yardımı ve sağlık yardımı gibi konularda ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

3.9/5 - (26 votes)

580 thoughts on “BİM 2000 TL Yardım Kartı Dağıtımı Detayları 2024

  • Ahmet

    Merhabalar 1yildir çalışamıyorum bel fıtığı olduğundan dolayı evin kira üç çocuğum var yardımcı olursanız sevinirim

    Yanıtla
  • Yardım istiyorum gücümüz yetmiyor kirada oturuyorum çocuğum var süt bez ihtiyacımız var

    Yanıtla
  • Merhaba bende eşimden ayrıyim verdiği nafaka yeterli değil iki çocuğum var okula gidiyolar marketten bişeyler istiyolar alamıyorum o yüzden bende bim kartindan istiyorum

    Yanıtla
  • Merhaba ben hiç biryerden yardim alamiyom 5 çocuğum var esimle 7 kişiyiz katr yardimi istiyorum

    Yanıtla
  • Ceylan Süer

    Merhabalar 4 çocuğum var eşimin kolunda platin var çalışamıyor kayınvalidem bide yardımsever ler sayasinde evimi geçindiriyorum kiram 3000 mitral kapak yetmezliğim ve tip 2 diyabet hastasıyım buzdolabım bozuldu almaya gücüm yok yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler 🙏🏻🙏🏻

    Yanıtla
  • Sibel yollı

    Depremzedeyim adiyaman da evim yıkıldı iki evladımı kaybettim eşim emekli 10 milyon maaş alıyor ihtiyacım var

    Yanıtla
  • Merhaba 2 çocuğum var oğlum 4 yaşinda tıp 1 diyabetli insulin kulanarak hayatta tutunyo,evim kira eşim günlük calişiyor ama bu zamanda gecinmek gine zorlaniyoruz BİM kartı talep ediyorum..

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir