26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 16 Mart 2024

TKİ Kamp Başvuru ve Kamp Fiyatları 2024

Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ), çalışanlarına ve ailelerine deniz ve ormanla iç içe unutulmaz bir tatil imkanı sunmak için Akçay ve Didim’de Eğitim ve Dinlenme Tesisleri işletmektedir. Bu yazıda, TKİ’nin kamp alanları, başvuru şartları, kamp fiyatları 2024 hakkında detaylı bilgi bulabilirsiniz.

Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ), doğa severler için harika bir fırsat sunuyor: TKİ Kamp 2024! Bu yazıda, TKİ’nin eşsiz kamp deneyimini ve başvuru sürecini inceleyeceğiz. Ayrıca Akçay ve Didim’deki eğitim ve dinlenme tesislerini keşfedeceğiz ve fiyat listesine göz atacağız.

Türkiye Kömür İşletmeleri çalışanlarına ve emeklilere yönelik unutulmaz bir deneyim sunuyor. Balıkesir ve Aydın’da bulunan dinlenme tesislerinde kamp yaparak yeni dostluklar kurabilir ve macera dolu anılar biriktirebilirsiniz. Doğanın kucağında huzur dolu bir konaklama imkanı sunan bu konaklar, fiyatları sebebiyle de tatil yapmak isteyenler için ideal bir seçenektir. Bu tesislerde tatil yapmak için yılın belirli bir dönemi başvurular alınıyor ve kayıtlar yapılıyor. Haziran ayında başlayan kamp dönemi Eylül ayının sonuna kadar devam ediyor. Çalışan ve emekliler dahil bir çok kişi istediği tatil aralığında kontenjanlar dahilinde rezervasyon yapıyor.

TKİ Kampları

Balıkesir Akçay Eğitim ve Dinlenme Tesisi

Adres: Zeytinli, 1002. Sk. No:33, 10305 Edremit/Balıkesir

Aydın Didim Eğitim ve Dinlenme Tesisi

Adres: Mersindere, Didim Güllübahçe Yolu No:463, 09270 Didim/Aydın

TKİ Kamplarından Kimler Faydalanabilir?

  • TKİ personeli, eşi, çocukları ve anne babası
  • TKİ yevmiyeli elemanları, eşi, çocukları ve anne babası
  • TKİ emeklisi, eşi, çocukları ve torunları varsa anne babası

TKİ Kamp Fiyat Listesi

Türkiye Kömür İşletmelerine ait kamp alanlarıyla ilgili fiyat listesi her başvuru öncesi açıklanmaktadır. 2024 yılı fiyat listesi henüz belli olmamıştır. İlerleyen günlerde açıklandığında yazımızı güncelleyeceğiz. Fiyat konusunda aşağıdaki bilgiler yararınıza olabilir.

Başvuru esnasında belirlenen fiyatlar dahilinde %20’si avans olarak alınır. Bir hafta kala kamp rezervasyonunu iptal ettirenlere avansı tamamen iade edilir. Bu süre zarfını geciken kişilerin iptal etme durumunda %5 kesinti yapılarak avansları geri iade edilir. Hiç mazeret göstermeden belirlenen tarihlerde dinlenme tesisine gelmeyen kişilerin avansları iade edilmez. Yeni doğan çocuklardan konaklama ücreti alınmaz. 3 yaşına kadar olan çocuklardan ise ücretin yarısı kadarı alınır.

TKİ Kamp Başvuru Nasıl Yapılır?

TKİ kamplarına başvuru yapmak isteyenler https://kampbasvuru.tki.gov.tr/ linkine tıklayarak yapabilecek. Linke tıkladıktan sonra sisteme giriş yapılacak ve kamp talepleri o şekilde alınacak. Başvurular Mayıs 2024 tarihinde başlayacağından şu anda linke ulaşamayabilirsiniz.

TKİ Kampı, doğaseverler için mükemmel bir fırsat sunuyor. Akçay ve Didim’deki eğitim ve dinlenme tesislerinde geçireceğiniz zaman, unutulmaz anılarla dolu bir tatil deneyimine dönüşecek. Acele edin ve TKİ Kampı’na başvurmak için geç kalmayın, çünkü tatil sizi çağırıyor!

TKİ Kamp Başvuru Sonuçları

TKİ Kamp sonuçları başvuru sayfası üzerinden öğrenilecek. Genel Müdürlük, İşletme Müdürlüğü ile koordinasyon ve takip müdürlüklerinde çalışan personelin internet ortamında oluşturduğu başvurular bağlı oldukları Daire Başkanlıklarınca değerlendirilip kampa katılımı uygun görülen
personele daire kontenjanından lojman ataması yapılarak sistem üzerinden bağlı olduğu Daire Başkanlığına onaya gönderilecektir. Talebi Genel Müdürlüğümüzce onaylanan katılımcı, sisteme giriş yaptığı ekrandan başvuru sonucunu öğrenebilecektir.

Başvuru sırasındaki beyanları kampa müracaatlarında tesis görevlilerince kontrol edilecek ve beyanını resmi kimlik belgesiyle doğrulayamayanların ücretleri serbest meslek için uygulanan ücret grubundan alınacaktır.

Başvurulardan haberdar olmak için INSTAGRAM hesabımızı takip edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir