29 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 1 Ocak 2024

Balıkesir Bor Karbür Fabrikası İş İlanları Başvuru Formu 2024

Bor işlenerek Bor Karbür olacak ve daha yüksek fiyatlara ihracı yapılacak. Balıkesir Bandırma Bor Karbür Fabrikası iş başvurusu nasıl yapılır? 2024, TRBor Bor Teknolojileri A.Ş. Karbür fabrikası nerede, ne zaman açılacak?, Bor Karbür tesisi son durum detaylarını bulabilirsiniz.

Elmastan sonra daha sert ve dayanıklı bir madde olan Bor işlenecek ve Bor Karbür olarak dünyaya daha yüksek fiyattan satılacak. Bu da Balıkesir Bandırma ilçesinde kurulan Bor Karbür Fabrikası sayesinde olacak. Yakında açılışı yapılacak Bor işleme tesisine iş başvurusu nasıl yapıldığını merak edenler için araştırdık.

Ülkemizin en zengin yeraltı kaynaklarından biri olan Bor, bir çok alanda kullanılıyor. Bor işlenerek katma değeri daha yüksek ürünlere dönüştürülüyor ve daha yüksek fiyatlara satılabiliyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı da bunu gerçekleştirebilmek için Bor Karbür Fabrikası kuruyor. Balıkesir Bandırma ilçesinde temeli atılan fabrikanın 19 Mart 2023 tarihinde açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapıldı.

Bakanlık tarafından TRBOR Bor Teknolojileri A.Ş. kuruldu. Bu şirketin kurulmasıyla birlikte yüksek teknoloji ile donatılmış fabrikalarda borun işlenmesi mümkün olacak. Açılışı yapılacak fabrikaya bir çok mühendis, memur ve işçi alımı da yapılacak. AR&GE, Üretim / İmalat, Bakım / Onarım, Satış, Teknik gibi departmanlara alımlar gerçekleşecek.

En Çok Alım Yapılacak Meslekler

  • Maden Mühendisi,
  • Jeoloji Mühendisi
  • Metalurji ve Malzeme Mühendisi,
  • Muhasebe
  • Satın Alma Sorumlusu
  • Bakım ve Onarımcı
  • Üretim Personeli
  • İhracat Sorumlusu
  • Güvenlik Görevlisi
  • Temizlik Elemanı

Üretim Personeli İş İlanı

Yakın dönemde Bandırma’da üretime başlayacak olan TRBOR A.Ş.’de işçi statüsünde çalışmak üzere aşağıdaki niteliklerde personel alımı yapılacaktır.

Aranan Nitelikler:

Tercihen Endüstri Meslek Lisesi Mezunu (Kimya, Maden, Seramik vb.)

Tercihen Üretim Firması Deneyimli (Kimya, Toz Kimyasal, Çelik vb.)

Vardiyalı Çalışabilecek

35 yaşını aşmamış

Askerlik Hizmetini tamamlamış

Bandırma’da ikamet eden veya edebilecek.

Başvuru için:

İş başvurusu yapmak için 0531 221 47 12 numaralı telefondan Yusuf Çelik ile görüşebilir veya [email protected] mail adresine özgeçmişinizi gönderebilirsiniz.

Adres: Altıyüzevler Mah. Atatürk Cad. no:70/140 Bandırma – Balıkesir (Bandırma Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yanı)

Balıkesir Bor Karbür Fabrikası İş Başvurusu

Balıkesir’in güzel ilçesi Bandırma’ya kurulacak Bor Karbür Fabrikasına iş başvurusu yapmak isteyen adaylar, iş ilanlarını Kariyer.net ve Linkedin.com üzerinden takip edebilirsiniz. TRBOR Bor Teknoloji şirketi tarafından yayınlanacak ilanlara başvuru yapabilirsiniz.

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/trbor/

Kariyer: https://www.kariyer.net/firma-profil/trbor-bor-teknolojileri-a-s-202217-232264

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir