27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 23 Aralık 2023

Burhaniye Belediyesi Kırtasiye Yardımı Başvuru 2024

Balıkesir Burhaniye Belediyesi Kırtasiye Yardımı Desteği başvurusu 2024 nasıl yapılır?, Kırtasiye Malzemesi, okul kıyafeti yardımı nasıl alınır?, Balıkesir yardım başvuru formu, Başvuru şartları, istenen belgeler, evraklar için başvuru detayları burada.

Balıkesir Burhaniye Belediyesi okula giden çocuklar için kırtasiye yardımı yapıyor. Kırtasiye yardımından faydalanmak isteyen vatandaşlar başvurunun nasıl yapılacağını merak ediyor.

2023 – 2024 Eğitim Öğretim döneminde Burhaniye Belediyesi okula yeni başlayan çocukların ailelerine destek olmak amacıyla Kırtasiye Malzemesinden Okul Kıyafetine kadar yardım yapıyor. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yapılan yardımlardan yararlanmak için başvuru yapılması gerekiyor.

Burhaniye Belediyesi Kırtasiye Yardımı Kimler Alabilir?

Balıkesir Burhaniye Belediyesi tarafından verilecek Kırtasiye yardımına başvuru yapmak isteyen vatandaşlar Burhaniye ilçesinde ikamet ediyor olması gerekmektedir. Hane geliri düşük olan aileler kırtasiye desteği alabilecek. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencisi olan aileler başvuru yapabilecek.

Burhaniye Belediyesi Kırtasiye Yardımı Başvuru Nasıl Yapılır?

Burhaniye Belediyesi’nin verdiği Kırtasiye yardımından faydalanmak isteyen vatandaşlar, kimlik belgesi, öğrenci belgesi ve muhtardan aldığı fakirlik kâğıdıyla Burhaniye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başvurularını yapabilirler.


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir