18 Mayıs 2024
Son Guncelleme Tarihi: 23 Aralık 2023

Ahbap Derneği Burs Başvuru Formu 2024

Ahbap Derneği Haluk Levent Burs Başvurusu Nasıl Yapılır?, 2024 6000 tl Ahbap Derneği burs başvuru ekranı, Haluk Levent Twitter burs açıklaması, Ahbap Platformu sosyal yardım başvuru formu, Üniversite bursu, 6 bin tl burs başvuru şartları, ahbap derneği burs başvuru ne zaman?, Haluk Levent burs başvuru sonuçları için burs detayları burada.

Haluk Levent tarafından kurulan Ahbap Derneği üniversite öğrencilerine 6000 tl yardım yapacak. Burs başvurusu yapmak isteyen bir çok öğrenci başvurunun nasıl yapıldığını merak ediyor.

Rock müziğinin sevilen ismi Haluk Levent kurucusu olduğu Ahbap Derneği üzerinden kaldığı evin kirasını ödemekte zorlanan, geçici olarak kaldığı yer ekonomik durumunu zorlayan, Kaldığı yurdu pahalı olan öğrencilere geri ödemesiz 6.000 lira yardım yapılacağını duyurdu. Ahbap Derneği ilk etapta karşılıksız 500 öğrenciye bu yardımı yapacak. Bağışların gelmesiyle bu sayı git gide artacak.

Başvurular online olarak Eylül ayı itibariyle alınması bekleniyor. Başvurular öncesi sizde aşağıdaki yönlendirmeler ile sisteme üye olabilir, başvurular başladıktan sonra hızlı bir şekilde burs başvurunuzu yapabilirsiniz.

Ahbap Derneği Burs Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ahbap Derneği tarafından üniversite öğrencilerine verilecek 6.000 TL eğitim yardımı başvurusu için Ahbap derneğine öncelikle üye olmalısınız. Üye olmak için aşağıdaki linke tıklayın.

https://ahbap.org/kayit

Ahbap Platformuna üye olduktan sonra, Yardım Talep Et kısmına tıklayın. Aşağıdaki linke tıklayarakda ulaşabilirsiniz.

https://ahbap.org/yardim

Başvuru formu ekranı açıldı. Başvuru yapmak için aşağıdaki linke tıklayın.

https://go.ahb.app/uni-konaklama

Yardım bölümünde ilgili burs başvurusuna tıklayarak başvurunuzu yapabilirsiniz.


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir