26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2024

Akdeniz Belediyesi Burs Başvurusu Nasıl Yapılır? 2024

Mersin Akdeniz Belediyesi üniversite öğrencilerine burs vereceğini açıkladı. Akdeniz belediyesi burs başvurusu 2024 – 2025, üniversite bursu nasıl alınır, maddi eğitim yardımı başvuru şartları nelerdir?, Mustafa Muhammet GÜLTAK yardım başvurusu detaylarını sitemizde bulabilirsiniz.

Mersin Akdeniz Belediyesi üniversite öğrencilerine burs desteği vereceğini açıkladı.

Akdeniz Belediyesi başkanı Mustafa Muhammet GÜLTAK burs müjdesini duyurdu. Belediye ön lisans öğrencilerine 3000 TL, Lisans öğrencilerine ise 5000 TL burs verecek. Öğrencilere verilecek eğitim yardımı tek seferlik olarak verilecek. Gelir kriteri gözetmeksizin başvuru şartlarına uyan her öğrenci bu yardımdan faydalanacak.

Akdeniz Belediyesi Üniversite Bursu Başvuru Şartları Nelerdir?

Akdeniz Belediyesi tarafından verilecek üniversite bursuna başvuru yapacak öğrencilerin Akdeniz ilçesinde ikameti bulunması gerekiyor. Üniversiteye 2024 – 2025 Eğitim Öğretim dönemi içerisinde ilk defa kayıt yaptırmalıdır. Ön Lisans ve Lisans öğrencileri başvuru yapabilecek. Yardım için gelir kriteri aranmayacak. Devlet üniversitelerine kayıt yaptırmış veya Kıbrıs dahil vakıf üniversitelerinde %100 burslu olarak okuyor olmanız gerekmektedir.

Akdeniz Belediyesi Burs Başvurusu Gerekli Evraklar

  1. Nüfus Cüzdan Fotokopisi
  2. Öğrenci Belgesi
  3. Öğrenci ailesinin tarihçeli yerleşim yeri belgesi

Akdeniz Belediyesi Burs Başvurusu Nasıl Yapılır?

Mersin Akdeniz Belediyesi burs başvurusu yapmak isteyen üniversite öğrencilerin belediyeye gitmesi gerekiyor. İnternet üzerinden başvuru alınmamaktadır. Burs başvurusu yapmak için Akdeniz Belediyesi Binası Sosyal İşler Müdürlüğüne giderek başvurunuzu yapabilirsiniz.

Bilgi almak için 0324 336 65 83 – 0324 336 03 10 – 0552 769 08 02 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir