26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 19 Aralık 2023

Aksa Akrilik İş Başvurusu (YALOVA) 2024

Aksa Akrilik 4 gün çalışma sistemine geçti. Aksa Akrilik iş ilanları 2024, Taşköprü Çiftlikköy Aksa fabrikası iş başvurusu formu, insan kaynakları, kariyer.net personel alımı detaylarına ulaşabilirsiniz.

Aksa Akrilik haftada 4 gün çalışma sistemine geçtiğini duyurdu. Türkiye’de ilk kez bir kurumsal şirket 4 gün mesai uygulamasına geçti. Aksa Akrilik şirketinde çalışmak için siz de iş başvurusu yapın.

Aksa 1968 yılında Yalova’da kuruldu. Çok çalışmak yerine akıllı, planlı, stratejik ve verimli çalışmayı hedefleyen Aksa Akrilik bu sayede, çalışan memnuniyetinin, üretkenliğin ve verimliliğin artmasını bekliyor. Elyaf üreticisi olarak faaliyet gösteren fabrika yıllık 308.000 ton üretim kapasitesi ile dünyanın tek çatı altındaki en büyük üreticisidir.

1450 çalışanı bulunan Aksa Akrilik Fabrikası’nın ilk etapta 200 kişi 4 günlük çalışma sistemine geçecek. Daha sonra verim alınması halinde tüm fabrika çalışanı haftada 4 mesai çalışmasına entegre edilecek.

Aksa Akrilik İş Başvuru Şartları

Yalova ve çevresinde ikamet eden veya edebilecek, Vardiya sistemine ayak uyduracak, en az Lise ve meslek lisesi mezunu ve ekip çalışmasına yatkın adaylar iş başvurusu yapabilirler. Çalışmak istediğiniz pozisyona göre başvuru şartları değişkenlik göstermektedir.

Aksa Akrilik İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Yalova Taşköprü Çiftlikköy mevkiinde bulunan Aksa Akrilik fabrikasına iş başvurusu yapmak isteyen adaylar, https://www.kariyer.net/firma-profil/aksa-akrilik-kimya-sanayi-a-s-1215-2348 adresine tıklayarak iş ilanlarını görebilir ve uygun ilanlara başvurularını kolayca yapabilirler.

Aksa Akrilik fabrikasına iş başvurusu yapan adaylar mülakat ve sınav gibi zorlu süreçlerden geçtikten sonra iş başı yapabiliyor. Yetkinlik, Yabancı Dil seviyesi, Kişilik Envanteri gibi özellikler göz önüne alınarak uygun pozisyona kişi yerleştiriliyor.

Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu
https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı
https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

5/5 - (1 vote)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir