27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 27 Ocak 2024

CİMER Bayram Harçlığı Başvurusu 2024 Nasıl Yapılır

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi CİMER Bayram Harçlığı veriyor mu, CİMER Bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır 2024 sorgulama, başvuru şartları, başvuru formu, bayram parası nasıl alınır, bayram giysi desteği detayları burada.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi CİMER bayram harçlığı yardımı yaptığı yönünde araştırmalar yapılıyor. Bayram harçlığı almak isteyen vatandaşlar başvurunun nasıl yapıldığını merak ediyor.

2015 yılında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşların talep, dilek ve şikayetlerini doğrudan Cumhurbaşkanlığına iletilmesi amacıyla kullanılan ve şuanda herkesin kullandığı bir web servisi haline gelen CİMER, iletilen şikayetlerin doğrudan ilgili bakanlıklara iletilmesini ve sorunun çözülmesini sağlıyor.

Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı nedeniyle CİMER tarafından 500 – 700 TL gibi bayram harçlığı verildiği yönünde haberler çıkıyor. Bu yüzden CİMER Bayram Harçlığı Başvurusu araması trendlerde sıkça yer alıyor. Peki gerçekten var mı böyle bir başvuru, sizler için araştırdık.

CİMER Bayram Harçlığı Başvurusu Nasıl Yapılır?

CİMER yukarıda da yazdığımız gibi vatandaşlar tarafından iletilen talep, dilek ve şikayetleri ilgili birimlere aktararak en kısa sürede çözülmesini sağlıyor. Bu yüzden CİMER tarafından yardım gibi hizmet söz konusu değildir.

Bayram Harçlığı gibi yardım başvurusu yapmak isteyenler ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ilgilenmektedir.

E-devlet üzerinden bakanlığı yardım başvurusu yapabilirsiniz.

Başvuru Yapmak için tıklayın!


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir