27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 13 Aralık 2023

Domestos Hijyen Projesi Başvuru Nasıl Yapılır 2024

Domestos Hijyen Projesi ile okullara destek oluyor. Domestos Hijyen Projesi nedir, başvuru nasıl yapılır, MEB Okulum Temiz projesi 2024, karekod okutma ekranı, Unilever Okul Hijyen Programı başvuru şartları, başvuru formu detayları burada.

Mikroplara meydan okuyan Domestos okullara da destek oluyor. Domestos Hijyen projesine başvuru yapmak isteyenler başvuruların nasıl yapıldığını merak ediyor.

Unilever markası Domestos 2011 yılından bu yana okulların daha hijyen olması için çabalıyor. Bu çabayla bir çok projeye imza atan Domestos, en son olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geliştirilen Okulum Temiz projesine de destek olacak.

Hijyen Farkındalığı yaratmak isteyen Domestos, temizlik malzemelerinin yanı sıra Öğrenciler, Öğretmen ve Temizlik Görevlilerine özel eğitimler de veriyor.

Domestos satın alan vatandaşlar, ambalajın üstündeki karekodu cep telefonları ile okutarak listedeki herhangi bir okula domestos bağışı da yapıyor. Bağış yapılan okula Domestos tarafından bağış yapılmaktadır.

Projeyle ilgili detaylı bilgiye buraya tıklayarak alabilirsiniz.

Domestos Hijyen Projesine Başvuru Nasıl Yapılır

Domestos Hijyen programına başvuru yapmak isteyen okul veya öğretmenler, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen Okulum Temiz projesine katılmanız ve belgenizi almanız gerekiyor. MEB ile iş birliği bulunan Domestos’un yardım yapacağı listede okulunuzun ismi yer aldığında yapılan bağış kadar okulunuza yardım ve destek yapılacak.

Okulum Temiz projesine katılmak için tıklayın

https://merkezisgb.meb.gov.tr/belgelendirme/

Domestos Unilever’in bir markasıdır. Unilever mail atarakta başvuru yapabilirsiniz.

Mail Adresi: [email protected]


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

5/5 - (1 vote)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir