27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 20 Ekim 2023

Filistin Gönüllü Askerlik Başvurusu Var mı?

İsrail savaşında Filistin’e destek olmak amacıyla gönüllü askerlik yapmak isteyen kişiler başvuruların nasıl yapıldığını merak ediyor. Filistin Gönüllü Askerlik Başvurusu nasıl yapılır 2023 – 2024, Kassam Tugayları asker başvuru formu, Filistin konsolosluğu paralı askerlik başvuru şartları detaylarına EgeEtkinlik.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Filistin’in İsrail’e karşı başlattığı harekatın ardından Filistin tarafından verilen mücadeleye destek olmak isteyen kişiler gönüllü askerlik başvurusu yapmak istiyor.

Filistin’in 75 yıllık esaretine son vermek amacıyla Kassam Tugayları tarafından başlatılan operasyon, İsrail’in karşılık vermesiyle birlikte savaş ilan edildi. İsrail’in acımasız tavrı bir çok ülke tarafından tepkiyle karşılanırken, ABD, Almanya, Fransa ve İngiltere gibi ülkelerde İsrail’e desteğini esirgemiyor.

İsrail tarafından Filistin’deki bir hastanenin vurulmasıyla birlikte 500’den fazla kişi hayatını kaybetti. Bunların bir çoğu da çocuktu. İsrail savaş suçu işlemesi ve bir terörist devleti gibi davranması sebebiyle bir çok ülkede İsrail konsolosluğu önünde protestolar düzenlendi. Bu protestolara Türkiye’de destek verdi.

Türkiye’de yaşayan ve Filistin’i destekleyen halk, Filistin Gönüllü Askerlik başvurusu yapmak için harekete geçti. Filistin halkının yanında olmak ve canları pahasına savaşmak isteyen kişiler asker olmak için can atıyor.

Filistin Gönüllü Askerlik Başvurusu Var mı?

Filistin topraklarını savunmak ve yeniden özgürlüğüne kavuşmasını sağlamak amacıyla Türkiye’den ve bir çok ülkeden gönüllü askerlik başvurusu yapmak için araştırmalar yapıyor. Türkiye’den Türk vatandaşlar başta olmak üzere Pakistanlı, Afgan, Suriyeli ve Afrikalı vatandaşlar da asker olmak için başvuruda bulunmak istiyor.

Filistin Gönüllü Askerlik Başvurusu yapmak isteyen kişiler için İstanbul’da bulunan Filistin Başkonsolosluğu ve Ankara’da bulunan Filistin Büyükelçiliği ile yaptığımız görüşme sonucunda askerlik başvurusu OLMADIĞINI SÖYLEDİLER. Filistin askerlik başvurusuyla ilgili yapılan haberlere itibar edilmemesi gerektiğini bildirdiler.

Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

5/5 - (1 vote)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir