26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 13 Ekim 2023

Filyos Doğalgaz İşleme Tesisi İş Başvurusu 2024

Filyos Doğalgaz İşleme tesisi iş başvurusu nasıl yapılır?, Filyos Limanı doğal gaz fabrikası işçi, eleman, personel alımı başvuru şartları, başvuru formu 2024, Türkiye Petrolleri Zonguldak Çaycuma Doğalgaz Fabrikası ne zaman açılacak?, Filyos iş ilanları için başvuru detayları burada.

Filyos Doğalgaz İşleme Tesisinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Doğalgaz fabrikasında çalışmak isteyen adaylar başvurunun nasıl yapılacağını merak ediyor.

Türkiye Petrolleri firması tarafından Karadeniz de Amasra-1 kuyusu ile 135 milyar metreküplük yeni doğal gaz keşfi sonrasında gazı karaya taşıma çalışmaları ile fabrikada doğalgaz işleme işlemleri yapılacak.

Zonguldak ilinin Çaycuma ilçesinde bulunan Filyos Limanına kurulacak Doğalgaz işleme fabrikası ile 10.000 kişi istihdam edilecek. 20 Nisan 2023 tarihinde açılan doğalgaz fabrikasına personel ve işçi başvurusu için online başvuru yapılabilecek.

Filyos Doğalgaz İşleme Tesisi İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Filyos Doğalgaz İşleme Tesisine başvurular yakın zamanda başlayacak. Türkiye Petrolleri tarafından işletilecek işleme fabrikasına alımlar devlet ataması ve Linkedin üzerinden yapılacak. Online başvuru yapılacak ilanları aşağıdaki linke tıklayarak takip edebilir, memur atamaları için telegram kanalımıza katılarak takip edebilirsiniz.

https://www.linkedin.com/company/trpetrolleri/jobs/


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

6 thoughts on “Filyos Doğalgaz İşleme Tesisi İş Başvurusu 2024

  • Abdülkerim çelik

    2005 yılında AKASAN kağıt fabrikasında (Yıldız Kazan) Akışkanlı kömür kazanı işletmesinde,multusiklon.torbalı filitre ekonomizer bakım ve işletmesini tüm kazan esturumanları, Kazanın kurulumunda şantiye ortamında , ilk start up konusunda deneyımliyim . 01.03.2011 yıllında hayat holdig bünyesinde KASTAMONU ENTEGRE 75 MW Katı yakıt hareketli ızgaralı kazan,kurulumunda ve star-up 280 Derece Kızgın Yağ,13 Bar buhar kazanı ,340 Derece sıcak gaz .Bunlara bağlı Zincirli konveyör ve taşıyıcı band ,multusiklon.torbalı filitre kompresörlerin yag filtreleri hava filtreleri radyatör bakımlarında, çalıştırılmasında deneyim sahibiyim ayrıca profesyonel olarak forklift kullanmaktayım.2019 yılında global holding MAVİ BAYRAK DOĞU ENERJİ 12mw izgarali kati yakit teta kazani turibin triveni ana kumanda operatörü olarak görev yaptım. iskele kurma belgesi myk ,makina bakım belgesi myk.2021 ocak ayında Sinop SATEM ENERJİ santralin de 12 MW teta kazan triveni türbin vardiya amiri olarak çalışmaktayım.

    Yanıtla
  • 41 yaşındayım 2 çocuğum var Malatyalıyım deprem mağduruyum iş istiyarum

    Yanıtla
  • 44 yaşındayım evliyim 4 çocuğum var 22 özel sektör de çalıştım ne iş olursa yaparım önemli olan iş k.maras merkez de yaşıyorum demrem zedeyim

    Yanıtla
  • Murat

    Elektrik tesisat ve fortlift ehliyet belgem vardır

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir