28 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 27 Kasım 2023

Gaziantep Çiftçi Kart Başvurusu – Başvuru Formu 2024

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çiftçi Kart başvurusu yapmak isteyenler buraya. Gaziantep Çiftçi kart nedir, mazot desteği nasıl alınır 2023 – 2024, Fatma Şahin çiftçi mazot yardımı başvurusu şartları, başvuru formu için detayları bulabilirsiniz.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi çiftçi kart ile çiftçilere bir çok avantajdan yararlanmış olacak. Bunların başında ise mazot yardımı geliyor. Sadece başvuru yapanlar faydalanabilecek.

Gaziantep’te yaşayan ve çiftçilikle uğraşan herkese yüzde 100 hibe mazot desteği verilecek. İster 50 dönüm ister 5 dönüm tarlanız olsun mazot yardımı alabilirsiniz. Mazot yardımı almak için tek yapmanız gereken Çiftçi Kart almak olacak. Çiftçi Kart sahibi 38 bin 415 çiftçiye tarla ve bahçelerini sürebilmeleri için toplam 100 ton mazot desteği verilecek.

Gaziantep Çiftçi Kart Nedir, Nasıl Kullanılır?

Gaziantep Çiftçi Kart, Büyükşehir Başkanı Fatma Şahin’in talimatıyla çıkarılan sadece çiftçilere özel avantajlarla dolu bir karttır. Çiftçi kart sayesinde çiftçiler, anlaşmalı yerlerden mazotunu ücretsiz olarak alacak. Bu kart sayesinde çiftçiler ilaç, alet ve makinelerin yanı sıra Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, sağlık kuruluşları ve anlaşmalı çeşitli kurumlardan özel indirimlerle faydalanacak. Tarımsal desteklere ve hibelere daha kolay erişimi sağlayacak.

Mazot desteği almak ve diğer özel indirimlerden faydalanmak için kartınız ile birlikte anlaşmalı kuruma giderek kartın üzerindeki QR kodu veya ID numarası ile kartınızı kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Gaziantep Çiftçi Kart mobil uygulamasını indirerek desteklerden haberdar olabilir ve anlaşmalı kurumları öğrenebilirsiniz.

Gaziantep Çiftçi Kart Başvuru Şartları

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek Çiftçi Kartına başvuru yapmak isteyenler, Çiftçi Kayıt Sistemi ÇKS’ye kayıtlı olması gerekmektedir. Buğday, Arpa, Mısır ve Patlıcan gibi herhangi bir tarım faaliyetinde bulunan ve hayvancılık yapan tüm çiftçiler bu kartı alabilir.

Gaziantep Çiftçi Kart Başvurusu

Gaziantep Çiftçi Kart Başvurusu yapmak isteyen çiftçiler, öncelikle Çiftçi Kayıt Sistemine başvuru yapması gerekmektedir. Başvuru yapmak için https://www.turkiye.gov.tr/tarbil-ciftci-kayit-sistemi-cks-basvurusu-4252 tıklayın. Eğer sistemde kaydınız varsa 0850 207 2727 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilir, eğer ilçelerde oturuyorsanız bağlı olduğunuz belediyeye giderek Gaziantep Çiftçi Kart başvurusu yapabilirsiniz.


Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

3.7/5 - (3 votes)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir