27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 31 Aralık 2023

Gebze Belediyesi Kırtasiye Yardımı Nasıl Alınır? Başvuru Formu 2024

Kocaeli Gebze Belediyesi ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim yardımı vereceğini açıkladı. Gebze Belediyesi kırtasiye yardımı başvurusu nasıl yapılır 2024, başvuru formu nasıl doldurulur, Zinnur Büyükgöz öğrenci desteği detaylarına sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kocaeli Gebze Belediyesi tarafından ilçede yaşayan öğrencilere verilecek kırtasiye yardımına başvurular başladı.

Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz tarafından yapılan açıklamaya göre ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine kırtasiye malzemesi desteği verilecek. Eğitim yardımı kapsamında verilecek malzeme desteğine başvurular internet üzerinden yapılacak. Başvurular 18 Ağustos 2023 tarihine kadar alınacak.

Gebze Belediyesi Kırtasiye Yardımından Kimler Yararlanacak?

Kocaeli Belediyesi tarafından verilecek kırtasiye yardımından Gebzeli çocuklar yararlanacak. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencisi olan aileler başvuru yapabilecek. İhtiyaç sahibi kriterlerine uygun aileler kırtasiye yardımı alabilecek.

Gebze Belediyesi Kırtasiye Yardımı Başvurusu

Gebze Belediyesinin vereceği kırtasiye yardımı başvuruları internet üzerinden yapılacak. Kırtasiye yardımına başvuru yapmak için https://ulakbel.gebze.bel.tr/WebBasvuru/egitim-yardim-organizasyonu#/ adresine tıklayarak başvuru formuna ulaşabilirsiniz. Formu doldururken ebeveyn ve öğrenci bilgilerini doğru ve eksiksiz girmeye dikkat ediniz.

Başvuru sırasında öğrenci belgesi istenmektedir. Öğrenci belgesini e-devlet üzerinden indirebilirsiniz. Öğrenci belgenize ulaşmak için buraya tıklayın.

Kırtasiye yardımı yapan belediyeleri görmek için buraya tıklayın.

Gebze Belediyesi Kırtasiye Yardımı Başvuru Sorgulama

Gebze Belediyesine yaptığınız kırtasiye yardımı başvurusu sonrası durumunuzu öğrenebilirsiniz. Başvuru numarası veya cep telefonunuzu sisteme girerek başvuru sorgulama yapmak için https://ulakbel.gebze.bel.tr/WebBasvuru/egitim-yardim-organizasyonu#/Status adresine tıklayın.

Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

1.5/5 - (2 votes)

13 thoughts on “Gebze Belediyesi Kırtasiye Yardımı Nasıl Alınır? Başvuru Formu 2024

  • السلام عليكم نحنو تضررنا من الزلزال ومن منطقة الزالزال ولدي ٣ اطفال بالمدرسة صف روضة صف اول صف ثاني اتمنى القبول بهذه المساعدة

    Yanıtla
  • شريف

    عندي طفل صف ثلاث

    Yanıtla
  • Anonim

    مرحبا أريد قرطاسية لاطفالي أرجو المساعدة

    Yanıtla
  • مرحبا اريد المساعدة على قرطاسية لأطفالي

    Yanıtla
  • Ben İstanbul Silivri de oturuyorum yardım talep ediyorum sizden ne olur Allah için yardımlarınızı bekliyoruz çocuklarımla çok zor bir durumdayım sizden yardım istiyorum kocam belfitığından dolayi işten çıkarıldı ne yapacaz bilmiyorum sizden yardım bekliyoruz

    Yanıtla
  • 4 tane kızım var okula gidiyor yardım istiyorum sizden çok zordayiz çocuklarımla sizden yardım bekliyoruz çocuklarımla çok zor bir durumdayım sizden yardım talep ediyorum

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir