27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 5 Ocak 2024

Hepiyi Sigorta Acentelik Başvurusu Nasıl Yapılır 2024

Hepiyi Sigorta Acentelik Başvurusu yapmak isteyenler buraya. Hepiyi sigorta acentelik şartları, başvuru formu 2024, Trafik Sigortası, Kasko, Sağlık Sigortası acentesi, sigorta bayiliği detayları burada.

Türkiye’nin yeni sigorta şirketi Hepiyi Sigorta acentelik başvurularını almaya başladı.

Doğan Holding 61 yıllık tecrübesinden güç alarak Hepiyi markası ile sigorta sektörüne adım attı. Trafik Sigortası, Kasko ve Tamamlayıcı Sağlık Sigortası alanlarında hizmet veren Hepiyi Sigorta, yenilikçi ürünleri, gelişmiş teknolojik altyapısı ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile ön plana çıkıyor.

Hepiyi Sigorta acentesi çözüm ortağı olmak için levha kaydınız olması yeterli. Başvuru formu, acente değerlendirme komitesi onayı, teminat mektubu gibi prosedürlerle uğraşmanızı gerek yok. Her şey dijital. Hatta imzanız bile.

Online başvurunuzu tamamladıktan sonra portal üzerinden poliçelerinizi, acenteliğinizin logosunu ekleyerek ve müşterinizin ihtiyaçlarına göre teminat paketleri ile zengileştirerek kişiselleştirebilir, gelirinizi kendiniz belirleyebilirsiniz.

Hepiyi Sigorta Acentelik Başvurusu Nasıl Yapılır

Hepiyi Sigorta Acentelik Başvurusu yapmak isteyen kişiler, aşağıdaki linke tıklayarak Tobb Levha Numaranızı girdikten sonra acentelik şartlarına ve başvuru formuna ulaşabilir.

https://acentebasvuru.hepiyi.com.tr/start/1?wizardId=5044e0b6-36d9-4042-b6a3-14844aee9f13

Detaylı bilgi için 0850 665 63 63 numaralı telefonu arayabilirsiniz.


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu: https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı: https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir