27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 4 Ekim 2023

in care of optional Green Card Ne Demek?

Green Card başvurusu yapmak isteyenler adres bölümündeki in care of optional ne demek onu merak etmektedir. In Care of (optional) nedir, ne yazılır, 2023 – 2024 green card başvurusu detaylarına ulaşabilirsiniz.

DV- 2024 Green Card başvurusu yaparken karşılaşılan in care of optional bölümüne ne yazılıp ne yazılmayacağı sorulmaktadır.

dvlottery.state.gov adresine yapılan ücretsiz başvuru sırasında dikkat edilmesi gereken noktalar bulunmaktadır. Eğer yanlış bir bilgi verilir veya fotoğrafınızı yanlış yüklerseniz elenme sebebi olabilir. Daha çekilişe girmeden Green Card hakkınızı kaybedebiliyorsunuz. Peki başvuru esnasında Mailing Adress bilgileri kısmında yazan In Care Of (Optional) alanına ne yazılması gerekiyor.

in care of optional Green Card ne demek?

Burada sizden isteğe bağlı olarak farklı bir arkadaşınızın ismini de yazabileceğinizi söylüyor. Başvurunuz kabul edildi ve çekiliş sonrası size evraklar gönderilecek. Bu evrakları nereye gönderelim diye soruyor. Eğer 1 yıl içerisinde herhangi bir adres değişikliği yaşamayacaksanız, in care of optional bölümüne kendi isminizi daha sonra kendi adresinizi yazabilirsiniz.

Eğer ki ilerleyen aylarda adres değişikliği olabilir derseniz, annenizin babanızın veya arkadaşınızın ev veya iş adresinizi yazmanıza izin veriyor. In Care Of Optional kısmına da kimin adresini yazdıysanız onun ismini yazmanızı istiyor.

Green Card Telegram Grubu: https://t.me/yurtdisinatasinmak

Green Card ücretsiz başvuru nasıl yapılır?

Green Card başvuruları tek bir web sitesi üzerinden alınmaktadır. Başvurular ücretsizdir. Pasaport şartı kaldırılmış olup, en az lise mezunu isteyen herkes başvuru yapabiliyor.

Başvuru yapmak için https://dvprogram.state.gov/ adresine girerek başvurunuzu yapabilirsiniz.


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu
https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı
https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir