28 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 7 Haziran 2022

Katar Dünya Kupası Personel Alımı İş Başvurusu

Katar 2022 Dünya Kupası hazırlıkları sürüyor. Katar dünya kupası iş başvurusu nasıl yapılır, Katar iş ilanları kariyer iş fikirleri, Katar otelleri personel, garson alımı, güvenlik görevlisi, temizlik elemanı, tercüman alımı başvuru şartları, başvuru formu detayları burada.

Katar Dünyası Kupası hazırlıkları sürerken, bir çok firma personel alımı için iş ilanları yayınlıyor. Katar da çalışmak isteyen kişiler de başvuruların nasıl yapıldığını merak ediyor.

2022 FIFA Dünya Kupası 21 Kasım – 18 Aralık tarihlerinde Katar da gerçekleşecek. Tüm dünyadan ziyaretçileri ağırlamaya hazırlanan Katar, istihdamı arttırarak gelen ziyaretçileri ve organizasyonu en iyi şekilde yönetmek istiyor. Bu yüzden Katar yetkilileri ziyaretçi yoğununun olduğu her yere personel alımı yapacak.

Katar, güvenlik tedbirlerini arttırmak için Türkiye den yardım istedi ve binlerce Türk Polisi de dünya kupasında görev alacak. Katar da otel, restoran, inşaat alanı ve stadyumlarda da çalışacak personel ihtiyacı bulunuyor.

Katar Dünya Kupası İş Başvurusu Nasıl Yapılır

Yurtdışında çalışmak isteyen usta, garson, satış temsilcisi, şoför, tercüman, güvenlik görevlisi ve temizlik elemanı gibi kişiler aranmaktadır. Katarda çalışmak için öncelikle iş ilanlarını bulara başvuru yapmanız gerekmektedir. Katar için iş ilanları yayınlayan kariyer siteleri bulunmaktadır.

İş İlanları yayınlayan sitelerinin en bilinenleri Qatar Living ve Gulftalent bulunmaktadır. Aşağıdan bu sitelere tıklayarak Katar iş ilanlarına ulaşabilir ve başvuru yapabilirsiniz. İşe kabul edildiğinizde size bir davet mektubu gönderecekler. Bu Davet Mektubu sayesinde ülkeye kolayca giriş yapacak ve çalışma izni alabileceksiniz.

Qatar Living Katar iş ilanları: https://www.qatarliving.com/jobs

Gulftalent Katar iş ilanları: https://www.gulftalent.com/qatar/jobs

İŞKUR Yurtdışı İlanları

Türkiye İş Kurumu İŞKUR iş birliği ile Katar da çalışacak işçi alımı yapan Türk firmalarda bulunuyor. Özellikle Dünya Kupası için stadyum ve otel gibi inşaat alanında bir çok çalışacak eleman ihtiyacı duyulmaktadır. İşkur’a başvuru yaparak siz de Katar da inşaat ihalesini kazanan firmalara başvuru yapabilir ve onların aracılığıyla Katar da çalışabilirsiniz.

Türkiye Kariyer Sitesi Yurtdışı İş Başvurusu

Katar da çalışmak için Türk Kariyer sitelerini de takip edebilirsiniz. Özellikle bilinen kariyer sitelerine üye olarak yurtdışı iş ilanlarını görebilir ve başvurunuzu yapabilirsiniz. Kariyer.net, Linkedln, Yenibiriş ve Jooble gibi sitelere girerek güncel ilanlara ulaşabilirsiniz.


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir