27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 1 Ocak 2024

Koop Bakkal Projesi Başvuru Formu 2024

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Koop-Bakkal projesini duyurdu. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri bayisi nasıl olunur, Koop bakkal bayilik nedir, ne demek başvuru şartları ve başvuru formu 2024 detaylarını burada bulabilirsiniz.

Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin sayısını arttırmak amacıyla duyurulan Koop-Bakkal olarak market ve bakkal işletebilirsiniz. Kooperatif ürünlerini satmak için bazı şartlara uymanız gerekiyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Koop Bakkal projesi ile mevcut Kooperatif Marketlerin sayısını arttırarak vatandaşın kooperatif ürünlerine daha kolay ulaşması ve fahiş fiyatların önünü geçilmesi amaçlanmıştır. Bu kapsamda proje Konya, Ankara, Mersin ve Sakarya illerinde hayata geçirildi ve önümüzdeki aylar içerisinde tüm Türkiye’ye yayılacak. Başvuru yaparak sizde market ve bakkal sahipleri kooperatif ürünlerini satabilirsiniz.

Bu proje ile 1300 olan kooperatif market sayısının 2024 yılı itibariyle 2500 – 3000 arasına çıkabileceği tahmin ediliyor. Koop-Bakkal bayiliği alan market ve bakkalların girişine “Tarım Kredi Kooperatifi ürünleri burada satılmaktadır” yazısı asılarak müşteri çekilecek ve ürünleri satan market ve bakkallar internet üzerinden yayınlanacak.

Koop-Bakkal Projesi Olma Şartları

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri ile iş ortaklığı ve bayilik anlaşması yaparak market veya bakkalının bir bölümünü Kooperatif ürünlerin satışı için tahsis edebilecek, 75 ila 150 metre kare market büyüklüğü bulunanlar, Bakkal ve marketini 5 yılı aşkın süreyle işletmeye devam edenler, alkol satışı olmayan, Bakkal ruhsatı kendisi veya eşinin üzerine olan ve satış üzerinden iskonto almaya razı tüm bakkal ve market esnafı başvuru yapabilir.

Koop-Bakkal Projesi Başvurusu

Tarım Kredi Kooperatifi projesi olan Koop Bakkal’a başvuru yapmak isteyen esnaflar aşağıdaki linke tıklayarak başvuru formuna ulaşabilirler.

https://koopbakkal.com.tr/Identity/Account/Login

Koop Bakkal Projesi Başvuru Güncelleme

Koop Bakkal Projesine başvurunuzu yaptıktan sonra bilgilerinize güncellemek isteyebilirsiniz. Bunun için aşağıdaki linke tıklayarak başvuru güncelleme yapabilirsiniz.

https://koopbakkal.com.tr/updateapply

Koop Bakkal Projesi Başvuru Takip

Koop Bakkal projesine yaptığınız başvurunuzun durumunu öğrenmek için cep telefon numaranızı ve başvuru numaranızı aşağıdaki linke tıkladıktan sonra açılan ekrana girerek öğrenebilirsiniz.

https://koopbakkal.com.tr/trackapply


Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

5/5 - (1 vote)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir