27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 23 Aralık 2023

LÖSEV Hasta Kayıt, LÖSEV Yardım Başvuru Formu 2024

Lösemili Çocuklar Vakfı LÖSEV Hasta Kabul, kayıt nasıl yapılır?, 2024 Lösevden yardım nasıl alabilirim?, Lösev başvuru şartları ve başvuru formu, Lösev Yardımları nelerdir?, Lösev yardım almak istiyorum, Lösev maddi yardım ne kadar?, Lösev kimlere yardım eder için başvuru detayları burada.

1998 yılında beri kanser ve Lösemili çocukların tedavisinde önemli rol alan ve onlara desteklerini esirgemeyen Lösemili Çocuklar Vakfı LÖSEV’den yardım almak isteyen bir çok kişi bulunuyor. Lösev’e başvuru yapmak ve yardım almak isteyen vatandaşlar başvurunun nasıl yapacağını merak ediyor.

Lösemili çocuklara yapılan bağışlar ile destek olan vakıf, yetişkin lösemi ve kanser hastalarına da destek vereceğini duyurmasının ardından yoğun bir ilgi gördü. Lösev hasta kaydı yaptıran online başvuru formunu dolduran bir çok kişiye yardım etmeyi sürdürüyor.

LÖSEV’e yapılan bağışlar umutla açılan kapıları aralıyor ve desteklerinizle lösemili çocuklar ve yetişkin kanser hastaları ile hayat buluyor.

LÖSEV Hasta Kayıt, LÖSEV Yardım Başvurusu nasıl yapılır?

Kanser ve Lösemi hastalarının başvuru yapabileceği Lösev, maddi yardımdan gıda yardımına ve hastanın tedavisine kadar bir çok yardımda bulunuyor. LÖSEV’e başvuru için aşağıdaki linke tıkladıktan sonra, açılan başvuru formuna istenen bilgileri ile belgeleri eklemeniz ve KAYDET tuşuna basarak başvurunuzu tamamlanmanız gerekiyor.

https://www.losev.org.tr/ozelgun/Guncelle/OnBasvuru

LÖSEV Sosyal Hizmetler birimine ulaşmak ve LÖSEV’in lösemi ve kanser hastalarına yaptığı yardımlardan faydalanmak için bilgilerinizi lütfen eksiksiz doldurunuz. Verdiğiniz bilgiler üzerinden Sosyal Hizmetler Birimi sizinle irtibat sağlayacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir