26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 23 Şubat 2024

Nusret Riyad İş Başvurusu Nasıl Yapılır? 2024

Nusr-et Riyadh iş ilanları, Suudi Arabistan Nusret Steakhouse iş başvurusu şartları 2024, Nusret restaurant maaşları, Nusret İnsan Kaynakları Başvuru Formu , Nusret Kariyer için başvuru detayları burada.

Dünyada büyük bir üne sahip Nusret Steakhouse gerekli olduğunda iş alımları yapmaya devam ediyor. Nusr-et’e iş başvurusu yapmak isteyen kişiler başvurunun nasıl ve nereden yapılacağını merak ediyor.

2010 yılında Etiler ile Restoran işletmeciliğine başlayan Nusret Gökçe, Salt Bae olarak bilinen tuz hareketiyle dünyaca bilinen bir marka haline geldi. Nusret yakın bir zamanda Suudi Arabistan Riyadh şehrine 28. şubesini açtı. Suudi Arabistan’da çalışmak isteyenler özgeçmişlerini göndererek başvuru yapabiliyor.

Nusret, çalışanlarına saatlik olarak ücret ödüyor. Ortalama 10 – 14 sterlin ( 393 – 590 TL arası ) arasında değişen ücretlerle çalıştırıyor. Çalıştığınız pozisyona göre de maaşlar değişebilir.

Nusret Riyad İş Başvuru Şartları

Nusr-et Steakhouse Riyad şubesine iş başvurusu yapmak isteyen adaylar, alanında uzman olması gerekiyor. İşinde tecrübeli isimleri tercih eden Nusret, lezzetli ellerin başvurularını bekliyor.

Nusret Riyad İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Nusr-et Steakhouse restoranında çalışmak isteyen adaylar, aşağıdaki mail adresine özgeçmişlerini göndererek ihtiyaç halinde kendileri ile iletişime geçilmesini sağlayabilir.

[email protected]


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Instagram Başvuru Hesabı

https://www.instagram.com/basvuruprofesoru/

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir