27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 11 Eylül 2023

Okula Giden Öğrenciye Devlet Yardımı Başvuru Formu 2023

E-devlet okula giden öğrenciye devlet yardımı 2023 başvuru nasıl yapılır?, 2024 Başvuru şartları nelerdir?, Cimer Okul parası başvuru formu, Şehit, Gazi Öğrenciye yardım parası, Devlet öğrenci bursu, Kaymakamlık öğrenci yardım başvurusu, Yardım Parası Sorgulama, Başvuru Sonuçları, Pandemi öğrenci desteği, Para Yardımı nasıl alınır? için başvuru detayları burada.

Eğitim Öğretim 2023 – 2024 döneminde okula giden öğrenciler için devlet yardım parası veriyor. Öğrenci ve veliler devlet yardımı ve desteği almak için başvuru şartlarını ve başvurunun nasıl yapıldığını merak ediyor.

İlkokul, Ortaokul, Lise ve Üniversite öğrencilerinin başvuru yapabildiği Eğitim Öğretim Yardım Talebi için yılda bir kez ödeme yapılmaktadır.

Öğrenci yardımına şehit, gazi ve vazife malüllerine veya çocukları başvuru yapabilmektedir. Başvurular e-devlet üzerinden yapılmaktadır.

E-devlet Okula Giden Öğrenciye Devlet Yardımı Başvuru Nasıl Yapılır?

Okula Giden Öğrenciye devlet yardımından faydalanmak için aşağıdaki linke tıklayarak, e-devlet girişi yaptıktan sonra başvuru formunu doldurduktan sonra başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

https://www.turkiye.gov.tr/sosyal-guvenlik-egitim-ogretim-yardimi-talebi

Başvuru yaptıktan sonra yetkililer sizinle iletişime geçecektir.

One thought on “Okula Giden Öğrenciye Devlet Yardımı Başvuru Formu 2023

  • Emine yayla

    Benim uc cocugum okula gidiyor kiraciyim calismiyor esim bize bakmiyor sizden yardim eli istiyom yeni dogum yaptim ben

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir