27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2023

Özdemir Bayraktar Burs Başvuru Formu 2023

Özdemir Bayraktar Bursu başvurusu nasıl yapılır?, Türkiye Teknoloji Takımı Burs Programı başvuru şartları ve başvuru formu 2023 – 2024, T3 Vakfı burs son başvuru tarihi, burs başvuru sonuçları, Selçuk Haluk Bayraktar babası, ortaöğretim, lise, üniversite karşılıksız burs, burs ne kadar için başvuru detayları burada.

Türkiye Teknoloji Takımı tarafından Özdemir Bayraktar Burs Programı başvuruları başladı. Burs başvurusu yapmak isteyen öğrenciler ise başvurunun nasıl yapıldığını merak ediyor.

Yakın zamanda kaybettiğimiz Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar’ın babası Özdemir Bayraktar adına 2.000 öğrenciye burs imkanı sağlanacak. İhtiyaç sahibi tüm öğrencilerin başvurularına açık olan burslar 10 ay boyunca öğrencilere ödenecek. Ortaöğretim, Lise ve Üniversite öğrencilerinin alabileceği burs için her ay öğrencilere 750 TL verilecek.

Özdemir Bayraktar Burs Başvuru Şartları

  • Ortaöğretim, Lise ve Üniversite öğrencisi olmak
  • İhtiyaç Sahibi olmak

Özdemir Bayraktar Burs Başvurusu Nasıl Yapılır?

Türkiye Teknoloji Takımı tarafından verilen Özdemir Bayraktar Burs Programına başvuru yapmak isteyen öğrenciler, Kasım ayında aşağıdaki link üzerinden başvuru formuna ulaşabilir.

https://turkiyeteknolojitakimi.org/burs-programlari.html

Başvuru yapabilmek için T3 vakfı yönetim sistemine üye olmanız gerekiyor. Üye olduktan sonra başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

2 thoughts on “Özdemir Bayraktar Burs Başvuru Formu 2023

  • İbrahim Buğra Altundağ

    Benim bu paraya gerçekten ihtiyacım var

    Yanıtla
  • Yorum yaz dediler ne yazım diye çok düşündüm ama yok bişey benim sadece bu paraya çok ihtiyacım var okumak için ailem için bilirim cikaz bana ne şanslı silerler varki hemen çıkar ama bana çıkmaz ben sadece şansımı denemek istedim ama gerçekten bı hayır yapmak istiyorsanız ben buradayım

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir