26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 19 Aralık 2023

PTT PAL İş Başvurusu Formu Doldur 2024

PTT bünyesinde çalıştırılmak üzere sözleşmeli ve kadrolu personel alımı yapılacak. KPSS şartsız PTT PAL iş başvurusu nasıl yapılır 2024, PTT PAL nedir, işkur iş ilanları, CV gönder detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Para transferi ve güvenliği konusunda bir çok hizmet veren PTT PAL bünyesinde çalıştırılmak üzere bir çok personel alımı yapılacak.

PTT A.Ş’nin iştiraki olarak 2018 yılında kurulan PTT PAL, büyüme ile birlikte yeni personel ihtiyacını karşılayabilmek için alım yapacak.

PTT PAL nedir, ne iş yapar?

Ülkemizde her gün merkez bankası ile bankalar arasında, ayrıca bankaların kendi arasında ve ATM’leri arasında yüklü miktar banknot ve madeni para transferi yapılmaktadır. Bu transferler müşteri memnuniyetinin temini için hızlı ve sorunsuz nakit akışı için güvenli olmak zorundadır. İşte tam bu noktada devreye PTT PAL giriyor. Yurt çapına yayılmış yaklaşık 4000 şubesi ve 3000 civarında ATM’si ile bankacılık hizmeti de veren PTT A.Ş’nin %100 iştiraki olarak 2018 yılında kurulmuş olan PTT PAL, uzmanlık konusu olan para transferi ve güvenlik hizmetlerini yaygınlaştırıp, kamu, özel bankalar ve kurumları da müşteri portföyüne ekleyerek büyümeye devam ediyor.

Kısacası PTT PAL, hızlı, güvenli ve yaygın hizmet ağıyla kurumların ihtiyacı olan madeni para ve banknot taşıma, ATM’lere para yükleme, arıza onarımı işlemleri, özel güvenlik ve alarm izleme kollarında yerli ve milli bir şirket olarak Türkiye’nin yükselen değerlerinden biri olmayı hedeflemektedir.

PTT PAL Personel Alımı Yapılacak Meslekler

  • Silahlı ve Silahsız Zırhlı Araç Güvenlik Görevlisi
  • Şoför
  • Memur
  • Arıza Bakım Teknisyeni
  • Mühendis
  • Teknik Eleman
  • Temizlik Görevlisi

PTT PAL İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

PTT PAL bünyesinde istihdam edilecek personel alımına başvuru yapmak isteyen adaylar, [email protected] mail adresine özgeçmişlerini göndererek iş başvurusunu yapabilecek.

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

3.9/5 - (10 votes)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir