26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 23 Aralık 2023

Tarım Kredi Market Bayilik Başvurusu Nasıl Yapılır? 2024

Tarım Kredi Kooperatifi Market Bayilik başvurusu nasıl yapılır?, Tarım Kredi bayilik başvuru şartları ve başvuru formu 2024, Recep Tayyip Erdoğan market haberi, Tarım Kredi Market iş başvurusu, Kayseri, Mersin, İzmir, Ankara, İstanbul, Konya, Antalya, Bursa, Tarım Kredi Market Fiyatları için başvuru detayları burada.

Tarım Kredi Kooperatifi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla yeni marketler açacak. Yeni Marketler için bayilik başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar ve girişimciler başvurunun nasıl yapıldığını merak ediyor.

Artan gıda fiyatlarının önüne geçmek için Türkiye Genelinde 1.000 adet Tarım Kredi Kooperatifi bünyesinde marketler kurulacağının talimatını verdiğini açıklayan Recep Tayyip Erdoğan, marketlerin 500 metrekare büyüklüğünde olacak. Tarım Kredi Marketleriyle vatandaşa ucuz ve kaliteli ürünlerin ulaşması amaçlanıyor.

Tarım Kredi Market Bayiliklerine buradan ulaşabilirsiniz.

Tarım Kredi Market Bayilik Başvurusu Nasıl Yapılır?

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri için bayilik başvurusu yapmak isteyen kişiler başvuru şartları ve detaylı bilgi için 444 4 855 numaralı telefonu arayabilir veya aşağıdaki linkteki formu doldurabilir.

https://www.kooperatifmarket.com.tr/%C4%B1letisim/bize-ulasin/

Tarım Kredi Market İş başvurusu yapmak için buraya tıklayın.


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir