26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 27 Ocak 2024

Tarsus Yeni Devlet Hastanesi İş Başvurusu Nasıl Yapılır

Mersin Tarsus Yeni Devlet Hastanesi açılıyor. Tarsus Yeni Devlet Hastanesi iş ilanları, iş başvuru şartları, başvuru formu 2024, Sağlık Bakanlığı Tarsus personel, eleman, hemşire, ebe, temizlikçi, güvenlik alımı detayları burada.

2018’de temeli atılan Mersin Tarsus Yeni Devlet Hastanesi hizmete giriyor. Hastanede çalışmak isteyenler iş başvurusunun nasıl yapıldığını merak ediyor.

600 yatak kapasiteli Mersin Tarsus ilçesine açılan Yeni Devlet Hastanesi yeni bölümleri ile modern binası ve uzman kadrosu ile hizmet verecek. 5 yıldızlı otel konforunda nitelikle yataklar ile hastalar tedavi edilecek.

Yenilenen Tarsus Devlet Hastanesine personel alımı da yapılacak. Kadrolu ve Sözleşmeli olarak çalışacak Hemşire, Ebe, Temizlik Personeli, Güvenlik Görevlisi, Danışman, Kayıt Görevlisi gibi bir çok pozisyonda alımlar yapılacak.

Tarsus Yeni Devlet Hastanesi İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Mersin Tarsus ilçesinde inşa edilen Yeni Devlet Hastanesine iş başvurusu yapmak isteyen adaylar, Sağlık Bakanlığı atamalarına ve özel şirketler tarafından alınacak iş ilanlarını takip etmelidir.

Sağlık Bakanlığı tarafından alınacak 20.000 personel ve işçi alımıyla ilgili detaylar için tıklayın…

Özel şirketler Temizlik, Güvenlik, Yemekhane ve Bilgi işlem gibi bölümlere eleman alımı yapıyor. Bu şirketlerin iş ilanlarını ise İŞKUR ve Kariyer gibi websiteleri üzerinden takip edebilirsiniz.


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

2/5 - (1 vote)

One thought on “Tarsus Yeni Devlet Hastanesi İş Başvurusu Nasıl Yapılır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir