28 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 19 Aralık 2023

TPAO Batman İş Başvurusu Nasıl Yapılır 2024

Türkiye Petrolleri TPAO, Batman tesisine yeni işçi alımı yapılacağını açıkladı. TPAO Batman iş başvurusu nasıl yapılır, Personel alımı başvuru şartları 2024, başvuru formu nasıl doldurulur, Melih Han Bilgin eleman alımı açıklaması, İŞKUR iş ilanları detaylarına Ege Etkinlik.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ülkemizde bir çok önemli projeye imzasını atan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı personel alımı yapacağını duyurdu.

Petrol ve doğalgaz arama faaliyetlerini yürüten TPAO, işçi ve personel alımı yapacağını duyurdu. TPAO Batman tesisi 2021 yılında meydana gelen yangın sebebiyle zarar görmüştü. Yangının ardından yapılan onarımlarının ardından Mayıs 2023 yılı itibariyle yeniden hizmete açıldı.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Batman Bölge Müdürlüğü Kristal Park Tesisleri’nin açılışının yapılmasıyla birlikte yeni başvurular alınmaya başlanacak. TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin tarafından açılışı yapılan tesiste yeni çalışacak ekip arkadaşları alınması için süreç başladı.

TPAO Batman Personel Alımı Başvuru Şartları

  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı,
  • En az Ön Lisans Mezunu, (Motor, Makine, Mekatronik, Petrol Sondajı ve Üretimi, Proses/Rafineri Teknolojisi, Kimya Teknolojisi, Rafineri ve Petrokimya Teknolojisi, Otomasyon, Metal İşleri, Elektrik-Elektronik, Gaz ve Tesisatı Teknolojisi, Doğalgaz ve Tesisatı Teknolojisi, Yapı Tesisat Teknolojisi bölümlerinden mezun adaylar başvuru yapabilir)
  • 35 yaşını aşmamış adaylar

TPAO Batman İŞKUR İş İlanları

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Batman tesisine iş başvurusu yapmak isteyen adaylar, İŞKUR üzerinden açılacak iş ilanları üzerinden başvurularını yapacak. İŞKUR Açık İş İlanları sayfası üzerinden arama yaparak iş ilanlarını görebilirler.

TPAO Batman İş Başvuru Formu

TPAO Batman tesisinde çalışmak için öz geçmişinizi iş başvuru formu üzerinden gönderebilirsiniz. Forma ulaşmak için https://tp-otc.com/is-basvurusu/ adresine tıklayabilirsiniz. Adınızı ve Soyadınızı girdikten sonra CV dosyanızı kolayca gönderebilirsiniz.

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir