29 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 22 Haziran 2022

Trendyol Emlak Başvuru Formu

Trendyol Emlak ilanları yayınlayacak. Trendyol Emlakçı başvurusu nasıl yapılır 2022, Gayrimenkul Danışmanlığı başvuru şartları, Trendyol ev dükkan arsa ilanı nasıl yayınlanır, Emlak başvuru ücreti detayları burada.

Türkiye’nin e-ticaret devi Trendyol, emlak sektörüne adım atıyor. Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı yapan şirketler Trendyol’a nasıl başvuru yapılacağını merak ediyor.

İnternetten alışveriş denince ilk akla gelen isimlerden biri olan Trendyol, Market ve Yemek sektöründen Emlak sektörüne de el atıyor. Sahibinden gibi ilan sitelerine rakip olacak e-ticaret sitesi şimdiden başvurularını almaya başladı.

Emlak Satıcı Üye Paketleri: Başlangıç, Profesyonel, Premium olmak üzere 3 paket bulunmaktadır. Lansman gününe kadar Profesyonel paketi ücretsiz olarak alabilirsiniz.

Profesyonel Paket Ayrıcalıkları

100 adet ilan açabilirsiniz.

12 farklı kullanıcı hakkına sahip olursunuz

Her ilanınız için en fazla 50 adet fotoğraf ekleyebilirsiniz

Her ilana ait 1 video ekleyebilirsiniz

Trendyol Emlak Başvuru Şartları

  • Emlakçı TTBS Yetki Belgenizin olması
  • Vergi mükellefi olmanız
  • İnternet üzerinden Trendyol’a başvuru yapmış olmanız gerekiyor

Trendyol Emlakçı Başvurusu Nasıl Yapılır

Trendyol da emlak ilanları yayınlamak isteyen Emlak Bürosu ve Gayrimenkul Danışmanlığı şirketi bulunan kişiler, öncelikle aşağıdaki bağlantıya tıklayarak başvuru formuna ulaşması gerekiyor.

https://ofis.trendyol.com/onboarding

Başvuru formuna ulaştıktan sonra istenen bilgileri doğru ve eksiksiz olarak giriyoruz. Ardından Paket seçimi yaparak DEVAM ET butonuna tıklıyoruz. Açılan ekranda bir önceki sayfada girdiğiniz cep telefonuna onay kodu gelecek onu ekrana yazıyor ve ONAYLA butonuna tıklıyoruz.

Başvuru Özeti sayfasında bilgileri kontrol ediyoruz. Eğer herhangi bir sorun yoksa, BAŞVURUYU TAMAMLA butonuna tıklıyoruz. Açılan ekranda Satış sözleşmesini indirip okuduktan sonra okudum anladım bölümünü işaretliyoruz ve tekrar BAŞVURUYU TAMAMLA diyoruz.

TEBRİKLER BAŞVURU SÜRECİNİZ TAMAMLANMIŞTIR yazısı ile karşı karşıya kaldıktan sonra onay mesajı 7 gün içerisinde tarafınıza gönderilecektir.

Başvurunuz onaylandıktan sonra size verilen panel üzerinden belgelerinizi yüklüyorsunuz ve ardından ilanlarınızı yayınlayamaya başlayabilirsiniz.


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir