27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 29 Aralık 2023

Wagner Paralı Asker Başvuru Nasıl Yapılır? 2024

Rusya’da kurulan paralı asker grubu Wagner, Rus ordusuna isyan bayrağını çekti. Wagner grubu başvuru nasıl yapılır 2024, wagner telegram, paralı asker maaşları, yurtdışında asker olmak istiyorum başvurusu şartları, detaylarını Ege Etkinlik.com üzerinden bulabilirsiniz.

Rus ordusunun Wagner’e saldırı düzenlemekle suçlayıp cevap vermek için harekete geçtiklerini duyurmasının ardından Türkiye’deki Wagner destekleri de gruba katılmak istediklerini açıkladı.

Paralı askerlik yapmak isteyen deneyimli Türk vatandaşlar Wagner grubuna katılmak istiyor. Kurucusu Yevgeniy Prigojin’in önderliğinde Wagner emekli askerlerden oluşan 5.000 kişi ile kuruldu. Her geçen yıl sayısı artan Wagner grubunun şu anda 50.000 den fazla üyesi olduğu inanılıyor. Wagner grubuna katılan üyeler silah ve dövüş eğitimi alırken, para da kazanıyor. Grubun Rusya haricinde bir çok ülkeden katılımcısı bulunuyor.

Wagner ne kadar maaş veriyor?

Rus destekli paralı asker grubu Wagner, yurtiçi ve yurtdışında gizli ve açık olarak bir çok operasyona katılıyor. Bir çok deneyimli askerin Wagner’i tercih etmesinin her yerde görev alması ve yüksek maaş vermesidir. Wagner üyesi askerlerin operasyonlara katılmasa bile her ay 1.500 dolar maaş aldığı biliniyor. Operasyonlara katıldığı takdirde 2.000 doları geçen maaşlar askerlere veriliyor.

Wagner Paralı Asker Başvuru Şartları

Wagner grubuna her ülkeden insanlar katılabiliyor. Bu demek değil ki he önüne gelen bu gruba dahil olabilir. Güçlü bir orduya sahip olmak isteyen grup, Paralı asker olmak isteyenleri bazı sınavlara sokuyor. Gruba katılmak için güven ve sadakat testlerini geçmeniz gerekiyor. Deneyimli ve daha önce askeri alanlarda çalışan kişiler tercih ediliyor.

Wagner Paralı Asker Başvuru Nasıl Yapılır?

Wagner grubuna katılarak hem para kazanmak hem de verilen operasyonlarda görev almak istiyorsanız, [email protected] mail adresi üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Wagner yetkilileri detayları size gönderecektir. Mailinizi gönderirken, fotoğraf, video gibi materyaller ile desteklemeniz sizin yararınıza olacaktır. Öz geçmişinizi deneyim ve tecrübelerinizi detaylı bir şekilde açıklama olarak yazmalısınız.

Wagner Telegram Grubu

Wagner ile ilgili gelişmeleri resmi Telegram hesabından takip edebilirsiniz. Telegram grubuna https://t.me/concordgroup_official adresine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

1/5 - (1 vote)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir