27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 17 Kasım 2023

Yayla Bakliyat Burs Başvurusu Nasıl Yapılır? 2024

Gıda sektörünün sevilen markası Yayla Bakliyat burs başvurusu yapmak isteyen öğrenciler araştırma yapıyor. Yayla Agro eğitim bursu başvuru nasıl ve nereden yapılır?, 2023 – 2024 burs başvuru şartları, eğitim yardımı başvuru formu detaylarını buradan öğrenebilirsiniz.

Temel Gıda markası Yayla Bakliyat geleceğin ışığı olan öğrencilere burs vermeye devam ediyor.

Mercimek, Bulgur, Pirinç, Fasulye ve Nohut gibi bakliyat ürünlerinin satışını yapan Yayla Agro şirketi bir çok alanda sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiriyor. Bu projelerin en önemlisi de yüzlerce öğrenciye burs vererek sürdürülebilir kalkınmaya destek olmasıdır.

Ankara ve Mersin de iki fabrikası bulunan Yayla Bakliyat, eğitime yaptığı desteklere her yıl bir yenisini eklemeye devam ediyor. Başarılı öğrencilerin eğitim hayatı boyunca yanında olan Yayla Bakliyat her eğitim öğretim yılı öncesi burs verecek öğrencilerini belirliyor.

Yayla Bakliyat Burs Başvuru Şartları

Yayla Bakliyat Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan üniversite öğrencilerine burs verecek. Burslara sadece kız öğrenciler başvuru yapabilecek. Kız öğrencilerin Gıda Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği ve Uluslararası İlişkiler Ticaret bölümlerinde okuyor olması gerekiyor.

Yayla Bakliyat Burs Başvurusu Nasıl Yapılır

Yayla Bakliyat 2023 – 2024 eğitim öğretim dönemi için Türkiye Eğitim vakfı TEV ile iş birliği yaparak burs vereceğini açıkladı. Bu sebeple başvurular da vakfa yapılacak. Burs başvurusu için [email protected] adresine mail atabilir veya 0212 318 68 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Yeni Başvurulardan haberdar olmak için Telegram veya Youtube kanalımıza katılın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir