30 Nisan 2024
Son Guncelleme Tarihi: 5 Haziran 2021

Denizli 1500 TL Esnaf Nakdi Yardım Başvurusu Yapma 2021

Denizli Büyükşehir Belediyesi, zor durumda kalan esnaf için yardım paketini duyurdu. Peki Denizli esnaf destek paketi başvuru şartları neler? Denizli hibe desteği 2021 başvuru formu. Denizli Büyükşehir Belediyesi 1500 TL maddi destek. Osman Zolan 10000 ticari işletmeye maddi destek sözü. Denizli hibe yardımı başvuru ekranı açılmıyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Başkan Osman Zolan öncülüğünde, pandemiden dolayı işletmesini kapatmak zorunda kalan veya iş yapamaz hale gelen işletmeler için destek paketini yayınladı. Bu maddi destek paketine göre 10000 işletmeye 1.500’er TL toplamda 15 milyon TL’lik bir hibe dağıtılacak. Büyükşehir Belediyesi ayrıca işletmelerin su faturalarının %90’ınıda karşılayacak. Hibeden yararlanmak isteyen işletme sahiplerinin denizli.bel.tr‘de yer alan başvuru formunu doldurması gerekmektedir. Elden müracaat etmek isteyenler mesai saatleri içerisinde Belediye’ye gidip müracaat edebilirler.

Başkan Osman Zolan müjdeyi şu sözleri ile paylaştı: “Esnafımızın her zaman yanındayız. Bu zor günleri de birlikte aşıyoruz, aşacağız…”

Aşağıdaki linke tıklayarak online başvurunuzu yapabilirsiniz:
DENİZLİ ESNAF NAKDİ YARDIM BAŞVURU FORMU

“Belgelerimi dijital olarak yüklemek istiyorum” seçeneğini işaretleyenler online müracaatta 1- İşyeri mükellefiyet belgesi ( e-devletten çıkarılabilir) 2- Vergi levhası veya işyeri açma ruhsatının dijital fotoğraflarını (PDF, JPG, GIF veya PNG olarak) sisteme yükleyecek. Formdaki bilgileri eksiksiz dolduracak esnaf IBAN numarasını da sisteme girecek.

“Belgeleri elden teslim etmek istiyorum” seçeneğini işaretleyenler ise yine www.denizli.bel.tr’de bulunan online müracaat formunu eksiksiz olarak doldurduktan sonra 1- İş yeri mükellefiyet belgesi ( e-devletten çıkarılabilir ) 2- Vergi levhası veya iş yeri açma ruhsatını mesai saatleri içerisinde teslim etmesi gerekecek. Öncelikle online formu doldurması gereken esnaf evrakını elden Denizli merkezde Denizli Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binasına, ilçelerde ise Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ abone ve tahsilat bürolarına teslim edebilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir