26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2024

Denizli Büyükşehir Belediyesi Doğum Yapan Annelere Destek Başvurusu 2024

Denizli Büyükşehir Belediyesi doğum yapan annelere nakdi destek vereceğini açıkladı. Denizli anne yardımı nasıl alınır, bebek yardımı başvurusu nasıl yapılır, Bülent Nuri Çavuşoğlu yardım başvuru formu 2024, Horoz Kart nedir, bakiye sorgulama için detaylara sitemizden ulaşabilirsiniz.

Denizli Büyükşehir Belediye başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu sözlerini bir bir tutmaya devam ediyor. Denizli’de doğum yapan annelere 4000 TL destek verilecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, doğum yapan annelere yönelik önemli bir sosyal yardım projesi başlatarak büyük bir destek sağlıyor. Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun liderliğinde hayata geçirilen bu projeyle, yeni doğan bebek sahibi annelere 4000 TL değerinde destek verilecek. İşte Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin doğum yapan annelere yönelik yardım başvurusu ve Horoz Kart detayları!

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin sunduğu bu destek, doğum yapan anneler için büyük bir müjde niteliği taşıyor. 4000 TL değerindeki bebek yardımı, annelerin ve bebeklerin doğum sonrası ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olacak. Bu destekle, yeni doğan bebek sahibi anneler maddi anlamda rahatlayacak ve bebeklerinin ihtiyaçlarını daha kolay karşılayabilecekler.

Bebek Yardımı Yapan tüm belediyeleri görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Denizli Doğum Yapan Annelere Destek Projesi Nedir?

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin sunduğu doğum yapan annelere destek, bebek sahibi olan annelerin doğum sonrası ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için verilen 4000 TL değerinde bir yardımdır. Bu destek, annelerin ve bebeklerin yaşam kalitesini artırmayı amaçlayan önemli bir sosyal yardım girişimidir. Bu proje, yeni doğan bebek sahibi ailelerin maddi yükünü hafifletmeyi hedeflemektedir. Yardım almaya hak kazanan annelere Horoz Kart verilecek. Horoz Kart üzerinden anneler alışverişlerini yapabilecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek bebek yardımına başvurular 22 Mayıs 2024 tarihi itibariyle internet üzerinden ve başvuru noktaları üzerinden alınacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Doğum Yapan Annelere Destek Başvurusu Nasıl Yapılır?

Doğum yapan annelerin destek alabilmeleri için, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin belirlediği başvuru noktalarına giderek veya online başvuru sistemi üzerinden başvurularını yapmaları gerekmektedir. Denizli Büyükşehir Belediyesinin internet sitesi www.denizli.bel.tr veya kent merkezinde belirlenen 8 ayrı nokta ile merkez dışındaki 17 ilçede de DESKİ birimlerinden yapılabilecek.

Başvuru Noktaları:

DESKİ Genel Müdürlüğü, Çınar Kapalı Spor Salonu, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi, Anafartalar Kapalı Yüzme Havuzu, Sevindik Sosyal Etkinlik Merkezi, Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu, Çakmak-Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuzu, Mehmet Akif Ersoy Sosyal Etkinlik Merkezi

Doğum Yapan Annelere Destek Başvuru Şartları

Destek almak isteyen annelerin belirli başvuru şartlarını sağlamaları gerekmektedir. Bu şartlar arasında Denizli’de ikamet etmek, yeni doğan bebeğin doğum belgesi ve anneye ait kimlik bilgileri gibi belgeler bulunmaktadır.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin yeni doğum yapan annelere yönelik 4 bin TL’lik ikramiye desteği müracaat şartları ise şöyle:
• Başvurular, bebeğin annesi üzerinden kabul edilecektir.
• Bebeğin 1 Nisan 2024 tarihinden sonra doğmuş olması,
• Ebeveynlerin, bebeğin doğum tarihi itibariyle 6 ay öncesinde Denizli il sınırları içerisinde kesintisiz ikamet ediyor olması,
• Hane gelirinin en çok tek asgari ücret olması,
• Başvuru sahibi ve eşi adına esnaf olarak vergi mükellefinin bulunmaması,
• Başvuru sahibi ve eşinin aktif çalışan ve vergi mükellefi olmaması,
• Hanede yaşayan bireylere ait hiçbir tapu kaydının olmaması,
• Başvuru sahibi ve eşinin banka hesaplarında en fazla 100.000 TL varlığının bulunması ve
• Sosyal uyum yardımını almayan ailelerden olması gerekmektedir.

Yardım Horoz Kart Aracılığıyla Verilecek

Denizli Büyükşehir Belediyesi, doğum yapan annelere verdiği desteği Horoz Kart ile entegre ederek sunuyor. Horoz Kart sahipleri, 4000 TL değerindeki bebek yardımı desteğini bu kart aracılığıyla kolayca kullanabilecekler. Bu kart, aynı zamanda çeşitli sosyal yardımlar için de kullanılabilmektedir. Denizli Horoz Kart nedir, bakiye sorgulama için buraya tıklayın.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu anlamlı yardımıyla, yeni doğan bebek sahibi anneler ve aileler daha rahat ve mutlu bir hayat sürecekler. Mutlu günler dileriz!

Başvurulardan haberdar olmak için INSTAGRAM hesabımızı takip edin.

5/5 - (1 vote)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir