18 Mayıs 2024
Son Guncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2022

Denizli Öğrenim Yardımı Başvuru Sonuçları 2022

Denizli Merkezefendi Belediyesi Öğrenim Yardımı Bursu başvurusu ne zaman açıklanacak. Başvuru sonuçları nereden öğrenilir?, Sorgulama Ekranı 2022, TC Kimlik Numarası ile sorgulama formu, Burs Başvuru Sonuçları, 250 TL Yardım sonucu işte detaylar;

Denizli Merkezefendi Belediyesi ortaokul ve lise öğrencilerine verdiği öğrenim bursu başvurularının sonuçlarını açıkladı.
5000 öğrenciye 250 lira öğrenim bursu verecek olan Merkezefendi Belediyesi kazanan öğrencilere ilk ödemeyi Aralık ayı sonunda Ekim,Kasım Ve Aralık ödemesi olarak 3 aylık yapacak. Ödemeler en son Mayıs ayında yapılacak ve toplamda 8 ay boyunca burs verilmiş olunacak.

BAŞVURU SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN:
https://www.merkezefendi.bel.tr/ogrenim-yardimi/sonuclar/

Hanedeki öğrenci sayısı, aile fert sayısı, varlık durumu (gayrimenkul, taşıt, ticarethane), ailenin gelir durumu, anne – babanın hayatta olma durumu, ailenin birliktelik durumu ve ailede engelli bulunması kriterleri üzerinden tamamen somut ve ölçülebilir verilere dayanarak yapılan değerlendirmede, ekonomik durum bakımından en zayıf öğrenciden başlayarak 5000 öğrenciye öğrenim desteği sağlanmıştır. Konuyla ilgili tüm sorularınızla ilgili olarak daha detaylı bilgi almak için 444 8 662 (dahili 534 – 535) numaralı telefonu mesai saatleri içinde arayabilirsiniz.

Yeni Başvurulardan haberdar olmak için Telegram veya Youtube kanalımıza katılın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir