26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 5 Ocak 2024

Denizli Tavas Zeybek Festivali 2024

Tavas Zeybek Festivali 2024 programı, etkinlikler, konser, ne zaman, nerede, saat kaçta, stand (stant) başvurusu nasıl yapılır, Denizli Tavas Zeybeği Simge, Mustafa Ceceli, Hakan Altun konseri, Bağlar Mesireliği, Tavas Belediyesi festval detayları burada.

Denizli Tavas Zeybek Festivali, 2024 Temmuz ayında Bağlar Mesireliği alanında gerçekleşmesi planlanmaktadır.

Tavas Belediyesi tarafından organize edilen Tavas Zeybek, Kültür ve Sanat Festivali bu sene beşinci kez düzenleniyor. Ege Zeybeklerinin arasında oynanması en zor ve en yavaş bir zeybek türüne sahip Tavaslılar bu festival sayesinde tüm Türkiye’ye Tavas Efesini duyurmuş oluyor. Festivalde her sene ünlü sanatçılar da sahne alarak Tavas Zeybeği ünvanının duyulmasına katkı sağlamış oluyor.

Tavas Zeybek Festivali kapsamında Yöresel Sanatçılar, Halk Oyunları Gösterisi, Buluşma Programı, Zeybek Paneli ve Ali Kınık, Simge, Mustafa Ceceli, Hakan Altun gibi isimlerde konserde sizlerle buluşacak.

Festival süresince yöresel ürün sergileri, tanıtım ve satış stantları da olacaktır. Festivalde stant (stand) açmak isteyen kişiler, 0258 613 2 153 numaradan Zabıta Müdürlüğü ile iletişime geçerek başvuru yapabilir.

Tavas Zeybek Festivali Programı

FESTİVAL PROGRAMI BELLİ OLDUĞUNDA EKLENECEKTİR.

Festival süresince yöresel ürün sergisi, tanıtım ve satış standları olacaktır.


Denizli ve Ege Bölgesindeki Yeni Etkinliklerden Haberdar Olmak İçin TELEGRAM Kanalımıza Katılın ve Instagram Hesabımızı Takip Edin.

Telegram: https://t.me/egeetkinlikcom

Instagram: https://www.instagram.com/egeetkinlikcom/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir