27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 23 Aralık 2023

Pamukkale Belediyesi Eğitim Yardımı Burs Başvuru Formu 2024

Denizli Pamukkale Belediyesi ortaokul lise Eğitim Yardımı başvuru nasıl yapılır?, Eğitim Yardımı 2024 Burs için başvuru şartları nelerdir?, Başvuru formu linki, Burs başvuru sonuçları?, Son Başvuru Tarihi, Pamukkale Belediyesi bursu ne kadar?, ne zaman yatacak için başvuru detayları burada.

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından ortaokul ve lise öğrencilerine verilecek eğitim yardımı bursu başvuruları başlıyor. Eğitim yardımından faydalanmak isteyen öğrenci ve veliler başvurunun ne zaman ve nasıl yapılacağını merak ediyor.

Pamukkale Belediyesi, eğitim yardımı kapsamında 750 ortaokul ve 1750 lise öğrencisi olmak üzere toplam 2500 kişiye burs imkanı sunacak. Başvurular Ağustos – Eylül aylarında online olarak yapılacak.

Pamukkale Belediyesi Eğitim Yardımı Başvuru Şartları

  • Pamukkale ilçesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak,
  • Devlet okullarında Ortaokul veya Lise de öğrenim görüyor olmak,
  • Ekonomik anlamda ihtiyaç sahibi olmak,
  • Sınıf tekrar yapmamış olmak.

Pamukkale Belediyesi Eğitim Yardımı Bursu ne kadar?

Pamukkale Belediyesi Ortaokul ve lise öğrencisine aylık 500 TL burs imkanı sunuyor. Ödemeler Eğitim Öğretim dönemi boyunca 8 ay sürmektedir. 2023 – 2024 Eğitim Öğretim yılına ait burs miktarı belli değildir.

Pamukkale Belediyesi Eğitim Yardımı Başvuru ne zaman?

Pamukkale Belediyesi’nin ortaokul ve lise öğrencilerine vereceği karşılıksız eğitim yardımı burs başvuruları 15 Ağustos – 15 Eylül 2023 tarihleri arasında online olarak alınacak.

Pamukkale Belediyesi Eğitim Yardımı Başvuru Nasıl Yapılır?

Eğitim Yardımından faydalanmak isteyen öğrenci ve veliler, açılacak online başvuru formuna doldurarak başvuru yapabilecek. Başvuru formunu aşağıdaki linke tıklayarak doldurabilirsiniz.

https://ebelediye.pamukkale.bel.tr/webportal/index.php?wwsayfa=80

Pamukkale Belediyesi Eğitim Yardımı Ne Zaman Yatacak?

Pamukkale Belediyesi eğitim yardımı 15 Eylül 2023 tarihiyle sona erdi ve burs başvuru sonuçları henüz açıklanmadı. Burs almaya hak kazanan öğrenciler Kasım ayının ilk veya ikinci haftası açıklanması bekleniyor. Burs sonuçları açıklandıktan sonra Aralık 2023’te ise öğrencilerin hesaplarına ödemeler yapılacak.

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir