26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 11 Ekim 2023

Altındağ Belediyesi Yardım Başvuru Formu 2024

Ankara Altındağ Belediyesi yardım başvurusu almak isteyenler belediyeye koşuyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi et, kömür, gıda erzak kolisi ve tohum yardımı nasıl alınır, Altındağ Belediyesi sosyal yardım başvuru formu 2023 – 2024, Asım Balcı başvuru şartları detaylarına buradan öğrenebilirsiniz.

Ankara Altındağ Belediyesi, daha önce Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafınden verilen sosyal yardım alan kişilerin mağdur edilmeyeceğini açıkladı.

Altındağ Belediye başkanı Doç. Dr. Asım Balcı yatırımları ve projeleri durdurmadan vatandaşlara et, kömür ve tohum yardımları yapılacağını twitter hesabından duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden et, kömür ve tohum yardımı alan ve bu yardımları Büyükşehir Belediye Meclisi’nden fahiş su fiyatlarına indirim yapılması gerekçe gösterilerek kesilen hemşehrilerimizin mağduriyetleri Altındağ Belediyesi tarafından giderilecek.

Sosyal yardım alan ailelerin listesi Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden resmi yollarla talep edilmiştir. Listelerin gelmesi ile yardımlar en kısa zamanda ailelere ulaştırılacak. Kimsenin Altındağ’da mağdur olmasına müsaade edilmeyecek.

Altındağ Belediyesi Yardım Başvuru Formu

Altındağ Belediyesi yardımlarından faydalanmak isteyen vatandaşlar, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne ulaşarak yardımlar hakkında bilgi ve başvuru yapabilir.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü0 312 507 00 45[email protected]

Yardım isteğinizi sitemizin yorum bölümüne de yazabilirsiniz.

Altındağ Belediyesi Et Yardımı Başvurusu 2024

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelere et yardımı devam ediyor. Altında Belediyesi artan fiyatlar nedeniyle et alamayan dar gelirli ailelere et yardımı yapacak.

Altındağ Belediyesi Kömür Yardımı Başvurusu

Ankara Altındağ Belediyesi ısınma ihtiyacını kömür ile karşılayan ailelere kömür yardımı yapılacak. Her sene kış aylarının gelmesiyle birlikte yapılan yakacak yardımı bu senede devam edecek. Kömürler ücretsiz olarak vatandaşların evlerine kadar götürülecek. Vatandaşlar talep ettikleri takdirde kömür yardımından faydalanacak. Sosyal yardım kriterlerine uygun herkes kömür yardımı alacak.


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu
https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı
https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

5/5 - (1 vote)

7 thoughts on “Altındağ Belediyesi Yardım Başvuru Formu 2024

  • Sema Akgül

    Banada yardim edin 3 çocuk okutuyrum

    Yanıtla
  • Tugce

    Bende yardim almak istiyorum 3 cocugum var gervekten kirami zorlaniyorum elektrik su dogalgaz cocugun okul masraflari yetisemiyorum ilginize arz ederim

    Yanıtla
  • Sevgi karakaya

    Bende kirada oturuyorum 3 tane çocuk okutuyorum bende yardım bende yardım almak istiyorum

    Yanıtla
  • Sevgi karakaya

    Bende kirada oturuyorum 3 tane çocuk okutuyorum bende yardım almak istiyorum

    Yanıtla
  • Mehmet Ali Şahin

    Bende yardım almak istiyorum evim kira sigortam yok

    Yanıtla
  • Mehmet Ali Şahin

    Bende yardım almak istiyorum

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir