26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 27 Ocak 2024

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yurt Başvurusu Nasıl Yapılır? 2024

Ankara Büyükşehir Belediyesi 2024 yurt başvurusu nasıl yapılır?, misafirhane.ankara.bel.tr üniversite yurdu başvuru şartları, başvuru formu, Mansur Yavaş konaklama yurt açıklaması, Şefkat Evleri, Ankara Gazi Üniversitesi için başvuru detayları burada.

Ankara Büyükşehir Belediyesi yurt ve ev bulma konusunda zorluk çeken öğrenciler için yurt ve otellere yerleştireceğini açıkladı. Büyükşehir’in verdiği yurtlara yerleşmek isteyen öğrenciler başvurunun nasıl yapıldığını araştırıyor.

2023 – 2024 Eğitim Öğretim yılında ev ve yurt kiralarında yaşanan artışlar sebebiyle öğrenciler kalacak yer bulamayabiliyor. Ankara’daki üniversiteleri kazanan öğrenciler için harekete geçen Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara’ya hastaneye gelen ve kalacak yerleri olmayan vatandaşların geçiçi olarak konaklama yaptığı Şefkat Evlerini üniversite öğrencileri için açtı. Ayrıca büyükşehir otel ve özel yurtlar ile de görüşmeler yapıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesine yurtlar için başvurular devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yurt nerede?

Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı yurt, Mamak ilçesi Araplar mahallesinde Büyükşehir Toplu Konutlarında bulunmaktadır.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yurt Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara’da üniversiteyi kazanmış öğrencilere tahsis edilen yurtlarda konaklamak isteyen öğrenciler aşağıdaki linke tıklayarak başvuru yapabilir. Başvuru detayları için 0312 507 23 07 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

https://misafirhane.ankara.bel.tr/

Sadece Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı KYK yurtlarına müracaat ederek kayıt hakkı kazanamayan öğrencilerin başvuruları kabul edilecektir.


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

5/5 - (1 vote)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir