27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 1 Mayıs 2024

Ankara Büyükşehir Belediyesi 550 TL Yardım Başvurusu 2024

Ankara Büyükşehir Belediyesi öğrencilere kantin desteği verecek. Mansur Yavaş 550 TL yardım başvurusu nasıl yapılır 2024, Ankara kantin yardımı nasıl alınır detayları Ege etkinlik sitemizde bulabilirsiniz.

Ankara Büyükşehir Belediyesi okula giden öğrencilere 550 TL değerinde kantin desteği vereceğini duyurdu.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Ankara’da ilkokula giden 10.000’den fazla öğrenciye beslenme desteği verecek. Ankara Büyükşehir bu sayede hem öğrencilerin beslenmesine katkı da bulunacak hem de okul kantinlerine destek olacak. Öğrenciler sadece okul kantininden harcama yapabilecek. Günlük harcama limiti 25 TL olarak belirlendi. Her ay düzenli olarak 550 TL kantin yardımı verilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kantin Desteği Kimler Alabilir?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek Kantin desteğinden Ankaralı çocuklar faydalanacak. Başkent Kart sahipleri bu destekten otomatik olarak faydalanacak. Başkent Kartı olmayanlar başvuru yaparak alabilecek. Yüklenen para sadece çocuğun okuduğu okuldaki kantinde geçerli olacak. Sadece kantinden alışveriş yapabilecek. İhtiyaç sahibi aileler başvuruda bulunabilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 550 TL Yardım Nasıl Alınır?

Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Mansur Yavaş talimatıyla geçen yıl başlanan kantin desteği için başvurular Başkent Kart sosyal yardım kartı üzerinden alınmaktadır. Bu karta sahip olmayanlar öncelikle Başkent Kart alması gerekmektedir. Bu kartı aldıktan sonra Büyükşehir Belediyesi düzenli olarak yardımlardan faydalanmanızı sağlayacaktır.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kantin Desteği Başvurusu

Ankara Büyükşehir Belediyesi 550 TL Yardım Başvurusu yapmak için sosyalhizmetler.ankara.bel.tr adresine tıklayarak Başkent Kart Başvurusu yapacak. Başkent kart aldıktan sonra her ay bu karta kantin desteğiniz yüklenecek.

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

3.7/5 - (3 votes)

5 thoughts on “Ankara Büyükşehir Belediyesi 550 TL Yardım Başvurusu 2024

  • Sibel yollı

    Adiyaman da depremde evimi ve iki evladımı kaybettim eşimle boşanıyorum ev hanımıyım herhangibi gelirim yok çok yardıma ihtiyacım var tesekkürler

    Yanıtla
  • Benim evim yıkıldı gerçekten ihtiyacımız var kızım var

    Yanıtla
  • Vesile kananoğlu

    Bu karta gerçekten çok ihtiyacım var

    Yanıtla
  • Ahmet elri

    Benim işim yok evim kira yardıma ihtiyacım var yardım edermisiniz lutfen

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir