27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 18 Ocak 2024

Ankara Deprem Yardımı Başvurusu Nasıl Yapılır? 2024

Ankara Büyükşehir Belediyesi deprem yardımı nasıl alınır, başvuru nasıl yapılır?, Mansur Yavaş depremzedelere kapılarını açtı. yemekver.org ABB 2024 Deprem desteği eşya, yemek, giysi ve barınma yardımı şartları telefon detaylarını sitemizde bulabilirsiniz.

Ankara Büyükşehir Belediyesi depremzedelerin tüm ihtiyaçlarıyla ilgilenmeye devam ediyor. Depremden etkilenen tüm vatandaşlar deprem yardımı alabiliyor.

10 ilimizi etkileyen yıkıcı deprem sonrası Ankara’ya taşınan depremzedelerin barınma, giyecek, ev eşyası ve sıcak yemek ihtiyaçları Mansur Yavaş’ın talimatıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi karşılayacak. Deprem yardımı almak isteyen vatandaşlar kayıt yaptırarak deprem desteği alabilir. Yemekver.com üzerinden ise Ankaralı vatandaşlar depremzedelere büyük destek veriyor. 25 TL, 50 TL ve 75 TL bağış yaparak depremden etkilenen vatandaşlara sizde destek olabilirsiniz.

Ankara Yemek Yardımı Nasıl Yapılır?

Depremzedelere yemek yardımı yapmak isteyen vatandaşlar, https://www.yemekver.org/ adresine tıklayarak yardım yapabilir. Kahvaltı Paketi, Yemek Paketi ve Kahvaltı + Yemek Paketi olarak üç yardım seçeneği bulunuyor. Büyükşehir ve BELPA Mutfak her gün depremzedelere sıcak yemeklerini ulaştırıyor.

Ankara Deprem Yardımı Kimler Faydalanabilir?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Daha önce deprem bölgesinde yaşıyor olmak,
  • Depremden sonra Ankara’ya taşınmış olmak.

Ankara Deprem Yardımı Başvurusu

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek deprem yardımından faydalanmak isteyen vatandaşlar, kimlik bilgileri ile Başkent 153‘ü arayarak kayıt yaptırması gerekiyor. Yetkililere ihtiyaçlarınızı söyledikten sonra en kısa zamanda sıcak yemek, barınma, giyecek ve eş eşyası talepleriniz giderilecektir.

Yeni Başvuruları kaçırmamak için Sosyal Medya hesaplarımızı takip edin.

Telegram: https://t.me/egeetkinlik

Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Tiktokhttps://www.tiktok.com/@bakicelik92

Instagramhttps://www.instagram.com/basvuruprofesoru/

2 thoughts on “Ankara Deprem Yardımı Başvurusu Nasıl Yapılır? 2024

  • Gülay Alcı

    Depremzedeyim ve gıda ve hijyen yardımı istiyorum

    Yanıtla
  • Anonim

    Değerli bilgiler için teşekkürler…

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir