27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 29 Aralık 2023

Mamak Belediyesi Tavuk Yardımı Nasıl Alınır? 2024

Ankara Mamak Belediyesi çiftçilere tavuk yardımı yapacağını açıkladı. Mamak ücretsiz tavuk desteği nasıl alınır 2024, başvuru şartları nelerdir, başvuru formu nasıl doldurulur, Murat Köse çiftçi yardımı detaylarına EgeEtkinlik.com da bulabilirsiniz.

Ankara Mamak Belediyesi tarafından çiftçilere verilecek tavuk yardımına başvurular başladı.

Mamak Belediyesi çiftçilere her alanda desteğini sürdürmeye devam ediyor. Tavuk yetiştiriciliği yapan kırsal kesimdeki ailelere tavuk yardımı yapacağını duyurdu. Başvurular internet üzerinden 10 Eylül 2023 tarihine kadar alınacak. Başvuru şartlarına uyan herkese yumurtlayan tavuklar hibeli olarak verilecek.

Mamak Belediyesi Tavuk Yardımı Kimler Alabilir?

Mamak Belediyesi tarafından verilecek tavuk yardımından sadece kadın çiftçiler faydalanacak. Mamak ilçesine bağlı tüm köylerde çiftçiler yapan kadınlar başvuru yapabilecek. Tavuklar %90 hibeli olarak çiftçilere verilecek. Çiftçi kayıt sistemine kayıtlı olan çiftçiler faydalanacak. Tavukların bakılacağı ortamda göz önünde bulundurulacak.

Mamak Belediyesi Tavuk Yardımı İstenen Belgeler

Mamak Belediyesi tarafından verilecek tavuk yardımına başvuru yapmak isteyen çiftçiler, aşağıdaki fotoğraf ve belgeleri sisteme yüklemesi gerekmektedir. Başvuru yapmadan önce bu belgeleri hazır bulundurmanız gerekmektedir.

  1. Tapu Belgesi
  2. Çiftçi Kayıt Belgesi
  3. Kirada iseniz kira sözleşmesi
  4. Kullanım alanını gösteren fotoğraf

Belgeler sadece fotoğraf olarak sisteme yüklenecektir. Belgeleriniz fotoğraflarını çekerek sisteme yükleyebilirsiniz.

Mamak Belediyesi Tavuk Yardımı Başvuru Formu

Ankara Mamak Belediyesi tarafından verilecek hibeli tavuk yardımına başvurular online başvuru formunu doldurarak alınacak. Başvuru yapmak isteyen çiftçiler, https://ehizmet.mamak.bel.tr/basvuru/tavuk2023 linkine tıklayarak başvuru formuna ulaşabilir.

Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir