26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 31 Aralık 2023

Sincan Belediyesi Kütüphane Randevu Alma Ekranı 2024

Ankara Sincan Belediyesi Millet Kıraathanesi için getirdiği randevu sistemi ile fark yaratmaya devam ediyor. Sincan Kütüphane online randevu nasıl alınır 2024, Bebek Kütüphanesi kayıt ol rezervasyon, Abdurrahim Karakoç Millet Kıraathanesi randevu alma detaylarını EgeEtkinlik.com da bulabilirsiniz.

Ankara Sincan Belediyesi, Akıllı Projeler kapsamında ilçede bulunan Millet Kıraathanesi bünyesindeki kütüphaneleri randevu sistemine dahil etti.

2018 yılında kurulan Sincan Millet Kıraathanesi açıldığı günden bu yana vatandaşların göz bebeği olmaya devam ediyor. İçerisinde bulunan kütüphanelerde 60 Binden fazla üyesi bulunuyor. Kütüphanelerde 7’den 70’e herkese hitap eden 100.000 den fazla kitap bulunmaktadır. Gençlerin büyük ilgi gösterdiği kütüphanelerde çalışma yapmak isteyenler randevu alması gerekiyor.

Sincan Belediyesi bağlı Kütüphaneler

  1. Yavuz Sultan Selim Kütüphanesi
  2. Evliya Çelebi Kütüphanesi,
  3. Abdurrahim Karakoç Millet Kıraathanesi,
  4. Sincan Halk Kütüphanesi,
  5. Millet Kıraathanesi,
  6. Bebek Kütüphanesi

Sincan Belediyesi Kütüphane Randevu Nasıl Alınır?

Ankara Sincan Belediyesine bağlı kütüphanelerden randevular internet üzerinden alınıyor. Millet Kıraathanelerine ve Bebek kütüphanesine ayrı randevu alınıyor. Aşağıdaki linke tıklayarak randevu sistemine ulaşabilirsiniz.

Sincan Halk Kütüphanelerinden Randevu Almak için, https://akilli.sincan.bel.tr/randevu/ adresine tıklayın. Randevu alma sistemi üzerinden Yeni Randevu alabilir, Mevcut randevu saatinizi kontrol edebilir ve geçmiş randevularınızı görebilirsiniz.

Bebek Kütüphanesi Randevu Alma

Sincan Bebek Kütüphanesinin düzenlediği etkinlikler sayesinde minikler aileleriyle keyifli zamanlar geçirebiliyor. Minikler kitapların yanı sıra ingilizce, spor, dans ve akıl oyunlarıyla geleceğe hazırlanıyor. Bebek kütüphanesi her gün eğitici ve öğretici etkinlikleriyle aileleri bekliyor…

Kütüphaneye 0-5 yaş aralığındaki çocuklar kabul edilmektedir. Her aile 2 çocuğunu getirebilir. İki çocuğunda 5 yaşından büyük olmaması gerekmektedir. Saat 08.00 – 16.00 arasında randevu oluşturabilirsiniz. Pazar günü ve saat 16.00 dan sonra alınan randevular geçersizdir.

Bebek Kütüphanesindeki etkinlikler için randevu almak istiyorsanız, https://ulakbel.sincan.bel.tr/WebBasvuru/bebek-kutuphanesi#/

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir