27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 23 Aralık 2023

Ankara Büyükşehir Belediyesi Et Yardımı Başvurusu 2024

Ankara Büyükşehir Belediyesine yapılan Kurbanlık küçükbaş ve büyükbaş dağıtımı et konserve yardımı nasıl alınır?, Ankara Başkent Kart Et Yardımı başvuru şartları, ne zaman yatacak, Ankara Büyükşehir Başvuru Formu 2024, Ankara Sosyal Hizmetler kurban bayramı yardımı için başvuru detayları burada.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramında kurban bağışı yapmak isteyen vatandaşlar alarak kurbanlık etleri konserve haline getirerek ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtıyor. Kurbanlık Et Yardımı almak isteyen vatandaşlar ise başvurunun nasıl ve nereden yapılacağını merak ediyor.

Kurban Bayramı münasebetiyle büyükbaş veya küçükbaş kesmek isteyen vatandaşlar dar gelirli vatandaşlara destek olmak için bazı kuruluşlara bağışlar yapıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi de Afiyet Ver Kampanyası kapsamında kurulan vakıf sayesinde bu yardımları toplayarak vatandaşların evlerine kadar götürüyor. Başvuru yapan herkes gıda desteğinden faydalanabiliyor. Afiyet Ver kampanyasıyla geçen sene yaklaşık 10 milyon liralık yardım toplanmıştı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Et Yardımı Başvuru Nasıl Yapılır?

Büyükşehir’in topladığı bağışlarla kesilen kurbanların etlerini öncelikle Sosyal Yardım alan kişilere gönderiyor. Daha sonra başvuru da bulunan vatandaşların evlerine ücretsiz olarak götürüyor.

Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, Sosyal Hizmetler online başvuru formunu doldurarak başvuru yapabiliyor. Başvuru detayları için buraya tıklayın.

Ayrıca Mavi Masa Çağrı Merkezi ALO 153’ü arayarak kayıt yaptırabilirsiniz.

Ankara Başkent Kart Et Yardımı Ne Zaman Yatacak?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen sosyal yardım kartı Başkent Kartlarına et yardımı parası kurban bayramından önceki hafta hesaplara yatması bekleniyor. Başkent kartlarına yatan et parası ile vatandaşlar kasaplara giderek et alışverişi yapma imkanı bulacak.

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

2 thoughts on “Ankara Büyükşehir Belediyesi Et Yardımı Başvurusu 2024

  • Ebru özdemir

    Evim kıra eşimden ayrıldım 3 çocuğum var zor durumdayım yardımlarınızı bekliyorum

    Yanıtla
  • Ebru özdemir

    Evim kira eşimden ayrıldım 3 çocuğum var zor durumdayım yardımlarınızı bekliyorum kurban kesemiyorum yardım istiyorum

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir