27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 14 Şubat 2024

Antalya Ramazan Gıda Paketi Başvuru Talep Formu 2024

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Gıda erzak Paketi ile ihtiyaç sahibi kişilerin yanında. Peki başvuru nasıl yapılır?, ABB Başvuru Ekranı, 2024 Online başvuru formu nasıl doldurulur?, Başvuru telefonu nedir?, ABB Ramazan Gıda Paketi başvuru yapma, Antalya Büyükşehir Belediyesi başvuru açılmıyor, websitesi neden açılmıyor için detaylar burada.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal yardım programları, şehirdeki ihtiyaç sahibi ailelere yönelik önemli bir destek sağlamaktadır.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahibi kişilere ulaştırmak amacıyla gıda kolilerini hazırladı. Gıda Erzak Kolisi almak isteyen vatandaşlar online internet üzerinden ve telefon ile başvuru yapabilecek.

Dayanışmanın ve paylaşımın ayı Ramazan’da vatandaşlarının yanında olmaya devam eden Antalya BB, gıda kolisi başvurularını almaya başladı. Peki Gıda Paketi başvurusu nasıl yapılır?

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik gıda yardımı ve erzak yardımı programları düzenleyerek, temel gıda ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlar. Bu yardımlar genellikle belirli dönemlerde düzenlenir ve başvuru süreçleri ilanlarla duyurulur.

Ramazan ayında Antalya Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik özel yardım programları düzenler. Bu kapsamda Ramazan kolileri ve iftar yardımları sağlanarak, ailelere ramazanın bereketini yaşatmayı hedefler.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gıda Paketi Başvuru Talep Formu

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin dağıttığı Gıda kolisi almak isteyen vatandaşlar, https://ebelge.antalya.bel.tr/SikayetOneri/Index adresinden online başvuru yapabilir veya 0242 249 50 00 numaralı telefonu arayarak talebini iletebilir.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ramazan Kolisi Kimler Alabilir?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından şehirde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere yönelik verdiği Ramazan kolisinden faydalanabilmek için Antalya ilinde ikametiniz bulunmalıdır. Başvuru yapacak kişinin 18 yaşından büyük olması gerekmektedir. Her aileden bir kişi başvurabilir. Sosyal yardım başvuru formu internet üzerinden yapılmalı ve bilgiler doğru şekilde verilmeli, form eksiksiz bir şekilde doldurulmalıdır.

ABB Gıda Paketi Başvuru Talep Ekranı neden açılmıyor?

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından başvuru yapan herkesin adresine gönderilecek olan Gıda Paketlerine yoğun başvuru sebebiyle internet sitesine giriş sıkıntısı yaşanabilmektedir. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar ilerleyen saatlerde tekrar deneyebilir veya 444 94 20 numaralı telefonu arayarak başvuru yapabilirler.

Başvurulardan haberdar olmak için INSTAGRAM hesabımızı takip edin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir