27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 21 Mart 2024

Çankaya Belediyesi Kreş Başvuru Formu 2024

Ankara Çankaya Belediyesi kreşleri ailelerin hizmetinde. Çankaya Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları 2024 – 2025, Kreş fiyatları ücreti ne kadar detayları burada.

Ankara Çankaya Belediyesi tarafından işletilen kreş ve gündüz bakımevleri başvuru ile çocukları kabul ediyor. Çocuklarını belediyenin kreşlerine vermek isteyen aileler başvuruları nasıl yapıldığını merak ediyor.

Çankaya ilçesinde 12 kreş ve gündüz bakımevi bulunuyor. Çalışan ve çocuklarının gelişimi için kreşe vermek isteyenler güvenilir olarak bulduğu belediyeye ait kreşleri tercih ediyor. Güvenilir olmasının yanı sıra daha uygun fiyatlarla hizmet veren bu kreşlere internet üzerinden başvuru yapılabiliyor.

Çankaya ilçesinde oturan tüm aileler Türkiye en kapsamlı kreş hizmeti veren bu kreşlerden faydalanabiliyor. 2024 – 2025 yılı kreş kayıtları için sadece 2018 – 2019 ve 2020 yılında doğan çocukların ebeveynleri başvuru yapabilecek.

Yeni dönem personel başvuruları 25 Mart – 05 Nisan 2024 tarihleri arasında kreş müdürlüğü tarafından alınacak. Dışarıdan yapılacak başvurular ise 20 Nisan – 19 Mayıs 2024 tarihleri arasında internet üzerinden alınacak.

Çankaya Kreş ve Gündüz Bakımevleri

  • Ata Gündüz Bakımevi
  • Çamlıtepe Atlas Gündüz Bakımevi
  • Barış Gündüz Bakımevi
  • Berkin Elvan Gündüz Bakımevi
  • Deniz Gündüz Bakımevi
  • Zafertepe Martı Gündüz Bakımevi
  • Masal Kalesi Gündüz Bakımevi
  • Mutlukent Bulut Gündüz Bakımevi
  • Mutluluk Gündüz Bakımevi
  • Togan Özliyen Gündüz Bakımevi
  • Umut Gündüz Bakımevi

Kreşlerin fiyatları her sene değişkenlik göstermektedir. Size en yakın kreşe giderek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Kreş ve Gündüz Bakımevi Başvurusu

Ankara Çankaya Belediyesi tarafından açılan kreşlere çocuklarını göndermek isteyen aileler başvurularını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak yapabilirler.

https://basvuru.cankaya.bel.tr/kres/

Çankaya Belediyesi Kreş Kura Ne Zaman?

Ankara Çankaya Belediyesi tarafından açılan kreşlere başvuru yapanların kesin kayıt işlemleri yapılabilmesi için kura çekimi yapılacak. Noter huzurunda yapılacak kura çekimi sonrası kayıtlar alınacak. Noter huzurunda gerçekleşecek kura çekimi 29 Mayıs 2024 tarihinde Çankaya Belediyesi Maltepe Yerleşkesi Yılmaz Güney Sahnesi’nde saat 10.00’da yapılacak. Kura çekimi sonrası kura sonuçları 31 Mayıs 2024 tarihinde açıklanacak.

2024-2024 Eğitim Öğretim Döneminde kreşlere devam edecek olan çocukların kardeşleri kuraya girmeden kayıt hakkı elde edecektir.

Çankaya Belediyesi Kesin Kayıt Sırasında İstenen Belgeler

Çankaya Belediyesi tarafından açılan kreşlere kesin kayıt hakkı kazananlar kayıt için gerekli belgeleri Kreş Müdürlüğü Çocuk Hizmetleri Bürosuna getirmesi ve sözleşme imzalaması gerekiyor. İstenen belgeler şu şekildedir;

Anne, Baba ve Çocuk Kimlik Fotokopisi

Maaş Bordrosu

1 Adet Fotoğraf

Aşı Kartı Fotokopisi

Kırtasiye ve Temizlik Malzeme Listesi Teslimi (Kesin Kayıttan sonra verilecek)

Ödeme Dekontu ( Kesin kayıttan sonra ödeme yapılacak)

Sağlık Raporu ( Okula başlamadan önce verilecek)

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir