27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 11 Ekim 2023

Çorlu Belediyesi Hobi Bahçesi Başvuru Formu 2024

Tekirdağ Çorlu Belediyesi hobi bahçesi başvuruları başladı. 2023 – 2024 Hobi Bahçesi başvuru nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir, kura ne zaman? başvuru formu indir detayları buradan öğrenebilirsiniz.

Tekirdağ Çorlu Belediyesi vatandaşların şehir hayatı dışında kendi ürünlerini kendileri üretmeleri için Hobi Bahçeleri yapıldı. Çorlu Belediyesi Hobi Bahçesi ücretsiz olarak vatandaşlara dağıtılacak.

İki dönemdir faaliyette olan Hobi Bahçesi yeni dönem başvuruları 31 Ekim 2022 tarihine kadar yapılacak. Hobi Bahçeleri 42 metrekare olarak 180 vatandaşa verilecek. Vatandaşlar tarlasını 15 Mart – 15 Aralık 2023 tarihleri arasında kullanabilecek.

Çorlu Belediyesi Hobi Bahçesi Başvuru Formu

Tekirdağ Çorlu Belediyesi tarafından ücretsiz olarak dağıtılacak hobi bahçelerine başvuru yapabilmek için, başvuru formu indirilecek ve bilgisayar ortamında doldurulduktan sonra [email protected] adresine mail olarak gönderilmesi gerekmektedir.

Başvuru formu indirmek için tıklayın

Çorlu Belediyesi Hobi Bahçesi Kura Çekimi ne zaman?

Çorlu Belediyesi Hobi Bahçesi kura çekimi başvurular sonra erdikten sonra Kasım ayı içerisinde Encümen huzurunda yapılacak. Kura sonucunda kazananlar asil ve yedek liste olarak yayınlanacaktır.

Çorlu Belediyesi Hobi Bahçesi Ücretleri

HOBİ BAHÇELERİ ÜCRET TARİFESİ2023
HOBİ BAHÇESİ KULLANIM ÜCRETİ (Dönemlik)2.500,00 TL
* Hobi Bahçesi Ücreti Peşin Alınır.
* İdarece Belirlenen Oranda Hobi Bahçesi (En Az %10) 1. Derece Şehit Yakını. Gazi ve 1. Derece Gazi Yakını ve Engelliler İçin Ücretsizdir.

Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Youtube Kanalı
https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Telegram Başvuru Grubu
https://t.me/egeetkinlik

4/5 - (1 vote)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir