27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 9 Ocak 2024

Darıca Belediyesi Gıda Erzak Yardımı Başvurusu 2024

Kocaeli Darıca Belediyesi gıda erzak yardımı başvurusu nasıl yapılır, 2024 Ramazan Bayramı Gıda Erzak kolisi dağıtımı, Darıca sosyal yardım kartı nasıl alınır, 500 tl yardım başvuru şartları, başvuru formu, Muzaffer Bıyık nakdi yardım başvurusu için detaylar burada.

Kocaeli Darıca Belediyesi dar gelirli vatandaşlara sosyal yardımlar kapsamında gıda erzak yardımı yapacak. Gıda Erzak desteğinden faydalanmak isteyen vatandaşlar belediyeye nasıl başvuru yapılacağını merak ediyor.

Darıca Belediyesi Ramazan ve Kurban Bayramı gibi yılın belirli dönemlerinde ekonomik kriz dolayısıyla zor günler geçiren ailelere destek olmak amacıyla gıda yardımı yapıyor. Belediye, Ramazan’da 3.000 aileye 500 TL yüklü yardım kartı dağıtacak. Bu kart ile vatandaşlar anlaşmalı market ve bakkallardan alışveriş yaparak mutfak ihtiyacını giderecek.

Darıca Belediyesi Gıda Erzak Yardımı Başvuru Şartları

Kocaeli Darıca Belediyesi’nin gıda yardımından faydalanmak için ilçede ikamet ediyor olmak ve ekonomik anlamda zor günler geçiyor olmanız gerekmektedir.

Darıca Belediyesi Gıda Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Darıca Belediyesi tarafından verilecek gıda alışveriş kartından almak isteyen vatandaşlar aşağıdaki linke tıklayarak Ramazan’da gıda kartı almak istediklerini belediyeye online başvuru yaparak bildirebilirler.

https://bkm.darica.bel.tr/basvuru/


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

5/5 - (1 vote)

2 thoughts on “Darıca Belediyesi Gıda Erzak Yardımı Başvurusu 2024

  • Ali Rıza ural

    Erzak va kömür yardımı istiyorum zordayım kızım okula başlıycak yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir