27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 13 Ekim 2023

Diyarbakır İşkur TYP 2024 Başvuru

Diyarbakır İşkur TYP Personel alımı başvurusu nasıl yapılır?, Diyarbakır typ alımı başvuru şartları, başvuru formu 2024, MEB bakım onarım ve temizlik ne iş yapar?, okullara temizlikçi müracaat, Okul temizlik iş ilanları, Kura sonuçları, typ alımları ne zaman, typ numarası nasıl alınır? için başvuru detayları burada.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından İŞKUR üzerinden TYP alımları Diyarbakır için yapılacak. Diyarbakır okullarında temizlikçi ve güvenlik görevlisi olarak çalışmak isteyenler başvurunun nasıl yapıldığını merak ediyor.

MEB okullardaki personel açıkları nedeniyle sürekli Toplum Yararına Çalışma Programı TYP kapsamında İŞKUR üzerinden alımlar yapılıyor. İş ilanlarına adaylar İşkur e-şube websitesi üzerinden online başvuru yapabilecek. Başvuru yapan adaylar şartlara uydukları takdirde kuraya katılıyor ve kısa sürede iş başı yapabiliyor. Diyarbakır’ın çeşitli ilçelerinde bulunan okullarda çalışabiliyor.

Diyarbakır İşkur TYP alımı yapılacak ilçeler

Bağlar

Çınar

Çüngüş

Dicle

Eğil

Hazro

Kayapınar

Kulp

Lice

Yenişehir

Bismil

Çermik

Ergani

Hani

Kocaköy

Silvan

Sur

Diyarbakır İşkur TYP Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından İşkur üzerinden TYP alımı için başvuru yapmak isteyen adaylar, aşağıdaki linke tıkladıktan sonra, sisteme giriş yapın. Diyarbakır ilini seçin ve Ara tuşuna basın. Çalışmak istediğiniz ilçeyi seçtikten sonra başvuru yapabilirsiniz.

https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

One thought on “Diyarbakır İşkur TYP 2024 Başvuru

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir